Прочетете официалното описание

The магистратура по кино / видео продукция се радва на състоянието на най-съвременните съоръжения, в които учениците могат да създават по изобразителни изкуства компютърна анимация е уникален с това, че е единствената подобна програма помещава в училище за кино и анимация с пълни производствени съоръжения, както и на допълнителната помощ от високо специализирани преподаватели в областта на фотографията, изображения наука, информатика и информационни технологии, и печат.Програмните цели

Целите на програмата осигуряват възможност на студентите да използват анимация, кино и други изкуства изображения като средство за:

  • преследва кариера и да печелят прехраната си.
  • обогати личния си живот и обществото като цяло.
  • насърчаване на чувство за общност, креативност, стипендия, и цел.Изисквания Специалности

Степента на MFA в изобразителни изкуства - анимация и производството живо действие изисква минимум две години пълно работно време курсова работа като студент жител и трета година за завършване на една теза филм и писмен доклад. Минимум 90 кв кредитни часове Завършил работа е описана по-долу. В 90 часа не включват бакалавърска работа изисква от действия за допускане комитет на MFA в поемането на определен кандидат, нито пък включва бакалавърски предпоставки за специализанти курсове.

Прием


Учениците с диплома за степен бакалавър от акредитиран колеж или университет, са допустими за кандидатстване, при условие че те представят портфолио от работата, която демонстрира своите умения, визуални изтънченост и естетическо съзнание. Приемането зависи от силата на портфейли от което се съди по завършил факултета, покрай академичните постижения, препоръчителни писма и лични отчети на цел.

Изпитът по Graduate Record не се изисква за прием. Кандидатите, които са способни добра академична работа, както и художествено визуално изразяване и които демонстрират интерес към проучването на нови художествени идеи и опит ще бъдат облагодетелствани. Завършил Юридическия факултет ще прави препоръки въз основа на горните заключващи критерии.

Студентите, които се оценяват, за да имат MFA потенциал, но нуждае от допълнително изследване в процес на подготовка за дипломирани курсове ще бъдат посъветвани да вземат такива курсове или преди, вход или през първата година на обучение. Завършил Юридическия факултет ще направи препоръки.

За да кандидатствате за допускане, студентите трябва да представят официален препис от тяхната бакалавърска степен (и), приемливо портфолио, отчет за цел подробно защо те искат да присъстват завършил училище и какво ще донесе на програмата, както и минимум две букви на справки. Цялата кореспонденция във връзка с приложения или каталози трябва да бъдат адресирани до Службата на дипломиране Записването на услугите. Студентите, които се интересуват от програмата трябва да са процеса на тяхното кандидатстване, попълнени от 01 фев. Application получил по-късно от 1 февруари ще се разглежда поотделно за пространство-достъпно.

Програма с обучение на:
Английски
Rochester Institute of Technology (RIT)

Прегледайте още 63 курсове в Rochester Institute of Technology (RIT) »

Този курс е Campus based
Start Date
септ. 2019
Duration
Редовно обучение
По място
По дата
Start Date
септ. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
септ. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
септ. 2019
Крайна дата за записване