КЛЮЧОВИ ПОЛЗИ НА МАСТЕР НА ИЗКУСТВАТА В ЦИФРОВИ МЕДИИ

  • Преглед на доминиращите теории за медиите и комуникациите;
  • Практически умения за управление на комуникациите в организации и компании;
  • Наблюдение на най-новите разработки в медийните инструменти и свързаните с тях бизнеси;
  • Излагане на начина, по който глобалните организации комуникират стратегически и оценяват своите инициативи;
  • Швейцария е динамична и мултикултурна учебна среда.

ПРОФИЛ

Магистър по изкуства в цифровите медии (MA-DM) е предназначен за студенти, които се интересуват от преследване на кариера в комуникациите. MA-DM предоставя изчерпателно въведение в днешните проблеми и предизвикателства в медиите и комуникациите: каква е ролята на комуникационния мениджър? Как новите медии преоформят медийния пейзаж? Как могат организациите и лицата да общуват ефективно в глобална и мултикултурна среда?

MA-DM ДЕТАЙЛИ НА ПРОГРАМАТА

Календар:

Програмата MA-DM има четири начални дати: септември, ноември, март и май.

Съдържание:

В допълнение към основните медийни и комуникационни курсове, Master of Arts в Digital Media обучава млади професионалисти да бъдат бъдещи комуникационни мениджъри с курсове по теория и практика: теория на комуникациите и медиите, междукултурни комуникации, преса и журналистика, планиране и оценка на комуникациите, изпълнителната комуникация и международния маркетинг. Магистър по изкуства в цифровите медии се състои от 14 курса, взети в продължение на една година.

факултет:

Факултетът в IUG в Швейцария е международен опит, практически ориентиран и фокусиран върху тяхното преподаване. Членовете на преподавателите са съсредоточени върху студентите и се ангажират да насърчават стимулиращата среда за учене.

Проучване в Швейцария: Женева принадлежи към подбрана група от наистина "международни" градове по света, което я прави идеално място за изучаване на международни медии и комуникации. Научете повече за изучаването в Женева.

МЕЖДУНАРОДНА МРЕЖА

The International University in Geneva създаде силна мрежа, като разработи програми за обмен с 17 университета по целия свят. Научете повече за нашата международна мрежа.

КАРИЕРА С ВАШЕТО МА-ДМ

Завършилите MA-DM продължават да ръководят и управляват комуникационни и медийни проекти за многонационални компании, правителства и международни организации.

Кариерни услуги: The International University in Geneva осигурява консултации за подпомагане на студентите в техните решения в кариерата. The International University in Geneva осигурява кариерно консултиране за подпомагане на студентите.

ПРИЗНАВАНЕ НА МА-ДМ

Кандидатствайте онлайн за програмата MA-DM: Попълнете формуляра за кандидатстване.

Изисквания за влизане в магистърска степен: Учениците, кандидатстващи за магистърска програма по изкуства в цифрова медия, трябва да предоставят няколко документа. Вижте изискванията за приемане.

УЧАСТИЕ ЗА УЧАСТИЕ В МА-ДМ

Обучението на The International University in Geneva , Швейцария, е 36 400 швейцарски франка за магистърска степен по изкуства в дигиталната медийна програма. Научете повече за таксите за обучение. Таксите включват учебни материали, казуси и учебници.

Програма с обучение на:
Английски

Прегледайте още 3 курсове в The International University in Geneva »

Този курс е Редовно обучение
Duration
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
36,400 CHF