Магистър по изкуства в клиничното изкуство терапия и консултиране - LIU пост

Общ преглед

Описание на програмата

относно

Новата писта "Магистър по изкуствата в програмата за клинично изкуство и консултиране " осигурява обучение и обучение в областта на изкуствената терапия и професионалното консултиране. Тази диплома за магистърска степен по изкуствата е общо 60 кредита, 48 кредита са взети в настоящата програма за клинично изкуство и 12 кредита са взети от катедрата по консултиране и развитие.

Програмата е създадена, за да позволи клинично изкуство терапия

Имаме малки и интимни класове, които варират от 8 до 22 студенти. Също така имаме силно международно и национално студентско присъствие. Акцентът е поставен върху създаването на общност за клинична арт терапия, в която студентите, факултетите, художествените и консултантските отдели, както и художествената общност в Ню Йорк допринасят за един кохезивен и стимулиращ опит в обучението. Програмата предлага повече от 100 клинични стажантски станции за студенти, които да изпълнят частта от учебната програма. За да увеличат курса, студентите ще посетят музеи и галерии в Лонг Айлънд и в Ню Йорк.

Учебният план се фокусира върху практиката на консултиране в областта на изкуството; Въпреки това изкуственият процес и предметът на изкуството непрекъснато се подчертават, тъй като те се отнасят до клиничната практика на консултиране на арт терапия. Следователно, изкуството е направено във всички семинари за основна арт терапия в големите арт студио. За изкуството терапевт се правят три кредита за рисуване, рисуване и глинени работи. Този основен курс по арт терапия завършва с откриване на галерия, където студентите представят своята 2-D и 3-D работа. Освен това студентите излагат творбите си най-малко два пъти годишно в колежанните галерии, като самостоятелни художници или в тематични групови шоута. Избирателно е избирателно студио; студентите могат да избират от разнообразни предложения в областта на изкуствата, които включват световно признати студентски курсове по графичен печат, живопис, скулптура, фотография и керамика.

Диагностичната и терапевтична стойност на живописта, рисуването, фотографията и скулптурата се изследва задълбочено в рамките на тази клинична и диагностична учебна програма. Ще се съсредоточите върху децата, юношите и възрастните с увреждания в клиничните класове за арт терапия, които използват най-новите научни открития, теории и техники.

Изследването е един от отличителните белези на тази клинична програма. От нашите студенти се изисква да вземат девет кредита в областта на научните изследвания и подготовката на тезата. Често нашите ученици представят своите констатации на национални конференции или в публикации или видео формати, за да изпълнят изискванията на тезата. Нашите ученици също са писали грантове, които се изпълняват след дипломирането. Нашият факултет е международно известен в рамките на общността за арт терапия за изследователските си усилия в редица клинични теми. Някои от нашите скорошни студентски публикации могат да бъдат намерени в списание и онлайн формат на списания.

Кариерен успех

Интеграцията на теорията, практиката, творчеството и самоусъвършенстването остава крайната цел на програмата. Ние се ангажираме да осигурим качествен опит, който ще подготви всеки студент за професионална кариера в арт терапията. Последните данни за назначаване на работни места разкриват, че 95% от завършилите в Long Island University получават редовна арт терапевтична позиция в рамките на една година от дипломирането. Нашите ученици се връщат година след година като гост-лектори и ментори, като помагат да насочат настоящите ученици към професионалните си цели. Тъй като нашият факултет има местна, национална и международна видимост, учениците често използват контактите на преподаватели като средство за намиране на работа, стажове и други професионални възможности. Освен това нивото на успеваемост на нашите възпитаници в Акредитационния изпит за арт терапия ( ATCBE ) е в рамките на 90-ия персентил.

Изисквания за прием

Кандидатите за магистърска степен по изкуствата трябва да отговарят на следните изисквания за допускане.

  • Заявка за приемане
  • Такса за кандидатстване: Невъзвръщаем
  • Официални копия на вашите преподаватели от университета или университетите, на които сте присъствали
  • Бакалавърска степен от акредитирано училище с най-малко 3.0 средна степен на средна оценка, въпреки че студентите, които проявяват изключителни обещания и заслуги, могат да бъдат разгледани. Студентите, които не отговарят на минималната средна оценка (3.0) и / или имат нужда от предварителни условия, могат да бъдат приети на ограничена основа. Студентът, който има сериозни недостатъци в подготовката си, но има обещание като студент, може да получи немаркиран статус с едногодишен пробен период. Всички ограничени математически студенти имат една година, за да изпълнят изискванията за пълно назначаване. Вижте директора на програмата за изкуство за терапия за допълнителна информация.
  • Кандидатът трябва да е изпълнил предпоставката за 12 кредита в психологията и минимум 18 кредита в студийно изкуство.
  • Портфолио, оценено от факултета по програма "Терапевтична програма", се изисква за приемане и е заместването на дипломния изпит. Портфолиото трябва да бъде изпратено до офиса на Арт отдел (виж адреса, даден по-долу) и трябва да съдържа 15-20 проби от последната ви работа. Необходим е и номерен списък на рекламните места. Моделите могат да бъдат или оригинални произведения, слайдове (приложени в слайд страница), CD или DVD. Кандидатите за фотография се насърчават да представят портфолио от 20 оригинални отпечатъка.
  • Необходима е оценка на портфолиото, профил на студентите с философски изявления, подаване на изследователски документ от APA, лично интервю с директора на програмата за изкуство и участие в курс за арт терапия.
  • Лично изявление на художника, което отговаря на причината, поради която се интересувате от преподаване на дипломи в тази област на обучение.
  • Не се изисква препоръчително писмо
  • Студентите, за които английският език е втори език, трябва да представят официални резултати от резултатите от теста на английски език като чужд език (TOEFL). Изискваният минимален приемлив резултат от TOEFL е: 79 базирани на интернет (213 компютърни или 550 базирани на хартия) или минимален резултат IELTS: 6.5.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Научете повече

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Свиване