Filter
Магистратури MA
Съединени Американски Щати Texas Garland Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

MA Garland - MA programs Garland - MA Garland

Магистърски степени, известна като MA, са следдипломни степени с продължителност поне една година, а понякога и две години те са научени градуса обикновено изисква някои застроена изследвания. MA е най-често име за магистърска степен и често се използва.

САЩ остава най-популярната дестинация в света за чуждестранни студенти. Университети в САЩ доминират световната ранглиста и страната предлага и голямо разнообразие от вълнуващи места проучване. Държавен университет системи са частично субсидирани от държавни правителства, и може да има много градчета разположени около държавата, със стотици хиляди студенти.

Garland, Texas е град, дом на повече от 200 000 жители класиране сред първите сто-гъсто населен град в САЩ В града има голям брой библиотеки, обслужващи голям обществен колеж и частен университет намерите тук наред с други институции. Различни програми по бизнес и мениджмънт се предлагат между другото.

MA Garland - Take your MA Garland. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Texas
Garland
Тип на обучение
Темпо на обучение
Amberton University

Програмата дава възможност на студентите да изберете от 30 (тридесет) кредитни часа на курсове от областта на бизнеса, комуникация, консултиране, човешкото поведение и пс ... [+]

Господарят на Arts (MA) степен по професионално развитие осигурява широка основа интердисциплинарна учебна програма, която дава възможност на студентите да изберете от 30 (тридесет) кредитни часа на курсове от областта на бизнеса, комуникация, консултиране, човешкото поведение и психология. Тази специалност дава на студентите възможност за конструиране на интердисциплинарна програма на обучение, която носи полета на разследване заедно в уникални комбинации, които не са предлагани като програма в университета. Възможности за кариера са разнообразни и са обект на хода концентрация определя от студента и ен-може всеки ученик да се подобри бъдещите кариерни цели. Примери за възможностите за кариера включват съобщения, екипни проекти, социални науки и управление. ... [-]

Съединени Американски Щати Garland
Септември 2019
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски