MA Вашингтон - MA programs Вашингтон - MA Вашингтон

MA Вашингтон - MA programs Вашингтон - MA Вашингтон

Магистратура

Програми със заглавие "Магистър " традиционно се състои от свободни индивиди изкуства като философия, история или литература. Капитаните на Arts са следдипломни програми, които могат да бъдат предприети, след като завършил в бакалавърска програма (бакалавърска). Капитаните на програми изкуства носят званието "МА ", "Магистър " или "МА ".

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Щата Вашингтон е един от най-прогресивните и напреднали държави в страната. Той е дом на много университети, които предлагат някои от най-добрите обучения по почти всеки възможен голям.

MA Вашингтон - Take your MA Вашингтон. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

American Consortium of Universities (INTERLINK)
Online & Campus Combined Редовна форма September 2018 Съединени Американски Щати Seattle

[+]

.

Например:

Проучване в чужбина Internship [-]

Ma в образованието

Goddard College
Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма September 2018 Съединени Американски Щати Plainfield Seattle + още 1

В магистърска степен в областта на образованието Годард, за да изберете вашата тема на проучване и проектиране на програма за обучение на базата на начина, по който учат най-добре и това, което си проучване може да допринесе най-много за вас и вашата общност. Goddard Ви кани да се мисли за вашата тема чрез теглене в други съответни области на образованието, което от своя страна дава възможност да се види по-широк поглед върху практиките и теории, свързани с вашата тема на обучение. Такъв ... [+]

Магистър по образование

В магистърска степен в областта на образованието Годард, за да изберете вашата тема на проучване и проектиране на програма за обучение на базата на начина, по който учат най-добре и това, което си проучване може да допринесе най-много за вас и вашата общност. Goddard Ви кани да се мисли за вашата тема чрез теглене в други съответни области на образованието, което от своя страна дава възможност да се види по-широк поглед върху практиките и теории, свързани с вашата тема на обучение. Такава гледка ви дава възможност да се създаде един по-цялостен проект теза, и ви позволява да научите повече в процеса за живота си, вашите предизвикателства и даровете си.... [-]