Filter
Магистратури MA
Чехия South Moravian Region Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

MA South Moravian Region - MA programs South Moravian Region - MA South Moravian Region

УО Приложна лингвистика е най-често на редица Masters или УО, тъй като те са известни, които имат по-висока концентрация на науката и да се съсредоточи върху по-малко практически занимания.

Чехия има добре изградена и основаващи се на изследвания на университетско образование. Това прави обучението INI Prague един от уважавани програма "и в Европа, тъй като тя култивира духа на творчеството и иновациите сред учениците.

MA South Moravian Region - Take your MA South Moravian Region. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече Свиване

Резултати

Masaryk University Faculty of Social Studies

Европейско управление е двойна степен преподава в сътрудничество с Университета в Утрехт в Холандия. Интердисциплинарния в европейското управление ще ви снабди с необходи ... [+]

Double-градусова програма с Университета в Утрехт.

Справяне с важни въпроси в днешна Европа Финансовите пазари в криза - как те могат да бъдат регулирани? Устойчива енергия - как можем да направим прехода към зелена икономика? Социални държави - трябва да те да бъдат реформирани, за да насърчи икономическия растеж, и ако е така, как може това да се направи? Трансгранично полицията - какви са нововъзникващи моделите на обмена на разузнавателна информация и прилагането на закона? Хомогенизация - са европейски страни стават все по-сходни, защото на ЕС? Unifier или underminer - дали ЕС да представлява заплаха за демокрацията? ... [-]
Чехия Brno
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски