MA Rennes - MA programs Rennes - MA Rennes

MA Rennes - MA programs Rennes - MA Rennes

Магистратура

УО Приложна лингвистика е най-често на редица Masters или УО, тъй като те са известни, които имат по-висока концентрация на науката и да се съсредоточи върху по-малко практически занимания.

Франция, официално Република Франция, е унитарна полу-президентска република намира най-вече в Западна Европа, с няколко отвъдморски региони и територии.

Намира се в източната част на Бретан град в Северозападна Франция Рен, който е столица на региона на Бретан. Тя е около от римската епоха. Рен е дом на над 200 000 души.В града има два основни университети именно Университета в Rennes 1 и Université Rennes 2

MA Rennes - Take your MA Rennes. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Магистър по международен бизнес (Maib)

Rennes School of Business
Campus Редовна форма 16  September 2017 Франция Rennes

УО по международен бизнес има за цел да даде на студентите, които притежават първа степен в Бизнес науки със солидна подготовка по основните елементи на правене на бизнес в международен мащаб. [+]

Магистър по международен бизнес Maib

УО по международен бизнес (Maib) има за цел да даде на студентите, които притежават първа степен в Бизнес науки, или тясно свързана с обект, със солидна подготовка по основните елементи на правене на бизнес в международен план, по-специално за развитието на международна стратегия, в рамките на едно мултикултурно контекст.

 

Език на преподаване: английски... [-]