MA Nancy - MA programs Nancy - MA Nancy

MA Nancy - MA programs Nancy - MA Nancy

Магистратура

Магистратурите MA са за студенти, които искат да придобият степен „магистър по изкуства“ след успешно изучаване на хуманитарни дисциплини като история, комуникации, философия теология или английски език, или изящни изкуства. Такива магистърски програми обикновено подразбират изучаване на теоретични и практически дисциплини и държане на изпити.

Франция в момента е сред 20-те най-добре представящите се страни от гледна точка на икономиката, поради отличното им ориентирано към резултатите висшето образование обучение. Повечето от университетски курсове по обучение на френски език. Франция има 60 100 обществени и частни университети.

Нанси е град в департамента Meurthe-et-Moselle в Североизточна Франция. Той има повече от 100 000 жители. Мястото Станислас се намира там. Nancy града има два университета, един политехнически и няколко колежа.

MA Nancy - Take your MA Nancy. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Ma в международното управление

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Campus Редовна форма September 2017 Франция Nancy

Програмата е предназначена за обучение на експерти в бизнес среда във Франция, ЕС и Русия чрез предоставяне на съвместни курсове за обучение и да е един семестър в страната на партньорските институции. В програмата е 2 години на пълно работно време проучване. Френски партньор е представена от ICN Business School (Нанси, Франция). [+]

. Програмата е предназначена за обучение на експерти в бизнес среда във Франция, ЕС и Русия чрез предоставяне на съвместни курсове за обучение и да е един семестър в страната на партньорските институции. В програмата е 2 години на пълно работно време проучване. Френски партньор е представена от ICN Business School (Нанси, Франция). Учебният план на програмата за руските студенти включва следните курсове: мениджмънт, маркетинг, предприемачество, управленско счетоводство, финансовите аспекти на международната търговия, информационни технологии, Международни финанси, частно право, европейското право, Икономика на Франция и на други членки на ЕС, за научни изследвания Методология, чужд език (френски). Курсовете за основните са обхванати в 1-ви семестър в MGIMO, втората половина се предоставя от ICN Business School с фокус върху правене на бизнес във Франция, преговори техники, финансово управление и операции. Във Франция студенти се предлагат също възможност да избирате песни на специализация. На трети и четвърти семестър се предоставят от MGIMO с краен (държава) изпит и дисертации defendance. Стажът е част от учебната програма. Студентите имат възможност да се подложи на теренната работа във Франция през лятото. Работата по проекта е задължителна и се извършва по време на 4-ти семестър. Основна структура на курса Първата година в университета MGIMO Есенния семестър Задължителни дисциплини Външна икономическа политика на Русия и чужбина Международно частно право Евроинтеграция: правна и институционална аспект Теории на организации и организационно поведение френски език Международен маркетинг Международната търговска практика Кадровата политика и управление на човешките ресурси Управление на изпълнението Избираеми курсове История и външната политика на Франция Публично управление... [-]