Филмово производство Зимен парк - Филмово производство programs Зимен парк Филмово производство, Зимен парк

Магистратурите MA за степен „магистър по изкуства“ са за студенти, които в течение на една или две години ще изучават такива дисциплини, като английски език, история, други хуманитарни науки или изящни изкуства. Магист… Научете повече

Магистратурите MA за степен „магистър по изкуства“ са за студенти, които в течение на една или две години ще изучават такива дисциплини, като английски език, история, други хуманитарни науки или изящни изкуства. Магистратурите MA съчетават лекционни занятия и упражнения.

Тези, които изберат да учат производство може да продължи по-широк спектър от възможни кариери, в индустрии, вариращи от филм и забавления за производство. Тези програми са по подобен начин на разнообразни и могат да помогнат на студентите да се запознаят с производството на стоки в няколко области.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Градът на Winter Park е дом на 27 000 жители и е музей, който се помещава най-голямата колекция на Tiffany стъкло. Той е дом на Full Sail университет и множество други заведения, които предлагат различни специализанти и бакалавърски програми по различни кариери.

Филмово производство Зимен парк - Take your MA Зимен парк. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Свиване
Full Sail University
Winter Park, Съединени Американски Щати

В магистърската програма за изящни изкуства на Full Sail University , вашите образователни центрове по основи като разказване на истории, визуална естетика и технически роли, ... +

В магистърската програма за изящни изкуства на Full Sail University , вашите образователни центрове по основи като разказване на истории, визуална естетика и технически роли, както и бизнес стратегиите, необходими, за да представите завършените си творби сред публиката. -
Магистър по изкуствата (MA)
Редовно обучение
12 месеца
Английски
Апр. 2020
Кампус
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here