MASTERSTUDIES

Филмови науки Рочестър - Филмови науки programs Рочестър Филмови науки, Рочестър

Магистърските програми са по-гъвкав, отколкото докторската степен и да имат широк кръг от професионални и академични приложения. Според американското министерство на образованието, три вида магистърски програми съществуват изследвания, професионални и терминал. Най-популярните видове магистърски степен са Магистър (MA) и магистър (MS) в смес от подлежащи полета.

Програмите по филмово изкуство се занимават с изучаване на филми, как те се създават: как се пише сценарий, как се подготвят снимачните площадки, как се снима филм; освен това тук се анализират самите филми, какви теми те подвигат и за какво разказват. Филмовото изкуство е отлична област на занимания, ако се интересувате от киното и развлекателната индустрия.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Roanoke, самостоятелен град се намира в Общността на Вирджиния. Висшите учебни заведения в града тече 2 години и 4 години специалности в редица случаи.

Филмови науки Рочестър - Take your MA Рочестър. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Филмови науки, Рочестър Filter

Магистър по изобразително изкуство във филма и анимацията

Rochester Institute of Technology (RIT)
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Вдъхновете своите истории, докато изследвате дълбините на филмовата индустрия.

Научете повече