MASTERSTUDIES

Филмови науки Лос Анжелис - Филмови науки programs Лос Анжелис Филмови науки, Лос Анжелис

Степента MA е предимно за студенти, които искат да подобрят общото образование по математика или да преподават.

Филмовото изкуство е предмет на академични изследвания, които се провеждат в най-различни области, включително история на киното, критика и кино производство. Студентите често анализират социалните, политически, естетически и повествователни особености на филмовото изкуство, и освен това изучават общи теории, които лежат в основата на киното като цяло.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Освен, че е дом на легендарния Холивуд, Лос Анджелис е вторият по големина град в САЩ и най-големият в щата Калифорния. Тя е домакин на Олимпийските игри игри два пъти преди и е разделена на 80 области и квартали. Градът е дом на три държавни университета и множество други институции.

Филмови науки Лос Анжелис - Take your MA Лос Анжелис. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Филмови науки, Лос Анжелис Filter

Магистър по наука по фантастика и забавление

SCI-Arc
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
Английски
Кампус

В магистърската програма на SCI-Arc в областта на фантастиката и забавленията една година учениците работят със световноизвестни професионалисти в света на филмите, художестве ...

Научете повече