MASTERSTUDIES

Филмови науки Зимен парк - Филмови науки programs Зимен парк Филмови науки, Зимен парк

УО Приложна лингвистика е най-често на редица Masters или УО, тъй като те са известни, които имат по-висока концентрация на науката и да се съсредоточи върху по-малко практически занимания.

Изследванията по филмово изкуство включват голямо разнообразие от различни теми, включително режисура, производство, история и критика. Студентите се занимават с анализ на филмовата структура и повествованието, изучават визуална символика и социален контекст на киното.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Градът на Winter Park е дом на 27 000 жители и е музей, който се помещава най-голямата колекция на Tiffany стъкло. Той е дом на Full Sail университет и множество други заведения, които предлагат различни специализанти и бакалавърски програми по различни кариери.

Филмови науки Зимен парк - Take your MA Зимен парк. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Филмови науки, Зимен парк Filter

Магистър по изобразително изкуство във филмовата продукция

Full Sail University
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
12 месеца
Английски
Кампус

В магистърската програма за изящни изкуства на Full Sail University , вашите образователни центрове по основи като разказване на истории, визуална естетика и технически роли, ...

Научете повече