MASTERSTUDIES

Филмови науки Унгария - Филмови науки programs Унгария Филмови науки

УО Приложна лингвистика е най-често на редица Masters или УО, тъй като те са известни, които имат по-висока концентрация на науката и да се съсредоточи върху по-малко практически занимания.

Филмовото изкуство е предмет на академични изследвания, които се провеждат в най-различни области, включително история на киното, критика и кино производство. Студентите често анализират социалните, политически, естетически и повествователни особености на филмовото изкуство, и освен това изучават общи теории, които лежат в основата на киното като цяло.

A излаз на море страна, намерени в региона на Централна Европа с унгарския, техния официален език. Математика на страната и науката подход са изключителни. Той домове първата в света технология институт. Той е тук, че първият парен двигател в Европа е построен през 1722.

Филмови науки Унгария - Take your MA Унгария. All MA program and school information. Save time and contact the school in Унгария here!

1 резултата за Филмови науки, Унгария Filter

Магистърска степен по Филмография

Eötvös Loránd University
Магистър по изкуствата (MA)
Септ. 2021
<
Редовно
<
2 години
30 Юни 2021
Английски
Кампус

Институтът за теория на изкуството и медийните изследвания в ELTE понастоящем е единственото висше учебно заведение в Унгария, което предлага магистърска степен по кинознание ...

Научете повече