Filter
Магистратури MA
Сингапур Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Филмови науки Сингапур - Филмови науки programs Сингапур Филмови науки

УО Приложна лингвистика е най-често на редица Masters или УО, тъй като те са известни, които имат по-висока концентрация на науката и да се съсредоточи върху по-малко практически занимания.

Изследванията по филмово изкуство се занимават с анализ на кино, филми и свързани с тях въпроси. Студентите могат да научат много за модерно художествено изкуство, артистичната среда, за принципи на повествованието и дизайна.

Сингапур, официално Република Сингапур, е Югоизточна Азия остров град-държава от южния край на Малайския полуостров, 137 км северно от екватора. Редица чуждестранни университети, бизнес-училища и специализирани институти също настройка на азиатските си кампуси в Сингапур. Сингапур е една от най-безопасните големите градове в света, като почти всяка мярка.

Филмови науки Сингапур - Take your MA Сингапур. All MA program and school information. Save time and contact the school in Сингапур here!

Научете повече Свиване

1 резултата за Филмови науки, Сингапур

Други възможности в тази научна област:
SOAS University of London

УО в Глобални Кина и транскултурния предлага на студентите уникалната възможност да учат в дълбочина регионални кината извън предприятието стандартни изследователски топо ... [+]

Магистърска степен в глобалните кина и транскултурния

Продължителност : 1 година пълно работно време, 2 или 3 години непълно работно време

Изисквания за влизане : Минимална горна степен от втора степен (или еквивалентна)

Начин на участие : пълно или непълно работно време

УО в Глобални Кина и транскултурния предлага на студентите уникалната възможност да учат в дълбочина регионални кината извън предприятието стандартни изследователски топологии, както географски и теоретични, на основните проучвания кино, така че отварянето на пътищата за напреднали изследвания в области и методологии като още неизползван. Алтернативно, тя дава път на проучване за тези, просто иска да получи следдипломна квалификация в Кино изследвания, без да се ограничава само до един на европейско и / или American ориентиран свят-view.The степен е проектирана по задължителна ядрото модул, Cinema , Nation и транскултурния, че едновременно оспорва съществуващите критични парадигми, определящи "национално кино" в опростени условията на географските зони на производство и приемане, като същевременно предлага алтернативни методически подходи към изучаването на кино в рамките на местните / глобално, между-културни контексти на на пост-модерния свят. Избирателните елементи на степента позволяват на студентите да се специализират в една или повече регионални кина, предлагани в училището: японски, китайски (континентален, хонконгски и тайвански), континентална и морска югоизточна азиатска, индийска, иранска, Близкия изток и Африка). Той също така дава възможност на студентите да комбинират специалист кинознание знания с малолетна модул в азиатски или африкански език или да допринесе за тяхното социално и културно познание на даден регион чрез етнографски модул. Алтернативно, чрез нашите връзки с Лондонския университет... [-]

Сингапур Singapore
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 3 години
Кампус
Научете повече на английски