MASTERSTUDIES

Филмови науки Република Ирландия - Филмови науки programs Република Ирландия Филмови науки

Програми със заглавие "Магистър " традиционно се състои от свободни индивиди изкуства като философия, история или литература. Капитаните на Arts са следдипломни програми, които могат да бъдат предприети, след като завършил в бакалавърска програма (бакалавърска). Капитаните на програми изкуства носят званието "МА ", "Магистър " или "МА ".

Киноизкуството е един от най-популярните видове повествователно изкуство, и е обект на сериозни академични изследвания в много различни институции. Програмите по филмово изкуство са отличен начин да научите повече за теория, история и критика на киното.

Ирландия е остров на север-запад от континентална Европа. Той е третият по големина остров в Европа и двадесетият по големина остров на Земята. В посока изток са по-големия остров на Великобритания, от която е отделена от Ирландско море.

Филмови науки Република Ирландия - Take your MA Република Ирландия. All MA program and school information. Save time and contact the school in Република Ирландия here!

1 резултата за Филмови науки, Република Ирландия Filter

Ma в сценарии за филм и телевизия

Dun Laoghaire Institute of Art, Design and Technology [IADT]
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
Задочно
Кампус

Това MA дава писатели възможност да се изследват, да експериментират и да се учат на занаят сценаристика, във връзка с развитието и писането на пълнометражен сценарий а. ...

Научете повече