Filter
Магистратури MA
Унгария Gödöllő Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

MA Gödöllő - MA programs Gödöllő - MA Gödöllő

Магистратурите MA са за студенти, които искат да придобият степен „магистър по изкуства“ след успешно изучаване на хуманитарни дисциплини като история, комуникации, философия теология или английски език, или изящни изкуства. Такива магистърски програми обикновено подразбират изучаване на теоретични и практически дисциплини и държане на изпити.

Унгария е страна без излаз на море в Централна Европа. Той е разположен в Карпатския басейн и граничи от Словакия на север, Украйна и Румъния, на изток, Сърбия и Хърватия на юг, Словения на югозапад и Австрия на запад.

Gödöllő е малък унгарския град, който играе у дома до 34 000 жители. В него се намират основната селскостопанска институт, който предлага разнообразие от програми в тази и свързаните с тях области.

MA Gödöllő - Take your MA Gödöllő. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Унгария
Gödöllő
Тип на обучение
Темпо на обучение
Szent István University

Целта на обучението е да осигури специалисти за предприятия и сектора с нестопанска цел, които имат богат професионален и интегриран знания за управленски умения. ... [+]

Цели на учебната програма:

Целта на обучението е да осигури специалисти за предприятия и сектора с нестопанска цел, които имат богат професионален и интегриран знания за управленски умения. Завършилите курса могат да се анализира, разработва, организира, контролира и управлява процедурите на организациите на частния сектор и сектора с нестопанска цел. Те могат да признаят, анализират и решаване на възникващите проблеми, докато те използват придобитите категории индивидуален и организиран живот и използват своите способности за иновации и творческото мислене. Има възможност да се обучават в специалности в последните два семестъра на курса (Business Consulting; управление на човешките ресурси и организация за развитие). Те също така да получат подходяща база знания за случва с образованието си в рамките на всички дисциплини. Този курс включва и посещения на национални и многонационални предприятия, така че учениците да могат да придобият практически знания за проучвания за управление.... [-]

Унгария Gödöllő
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 семестри
Кампус
Научете повече на английски