Filter
Магистратури MA
Турция Turkey Online Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

MA Turkey Online - MA programs Turkey Online - MA Turkey Online

УО Приложна лингвистика е най-често на редица Masters или УО, тъй като те са известни, които имат по-висока концентрация на науката и да се съсредоточи върху по-малко практически занимания.

Турция, официално Република Турция, е трансконтинентална държава, разположена най-вече от Анадола в Западна Азия и Източна Тракия в Югоизточна Европа. Много турски университети (публични и частни), които участват в общоевропейските програми за обмен на студенти (Сократ, Еразъм, и други подобни). Някои имат и споразумения с трети европейски университети, също.

MA Turkey Online - Take your MA Turkey Online. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече Свиване

Резултати

Bahcesehir University

Целта на програмата е да анализира правилно международната политика и глобалната система, да подходи към критичните международни въпроси, натрупването на знания и умения ... [+]

ГЛОБАЛНА ПОЛИТИКА И МЕЖДУНАРОДНИ ОТНОШЕНИЯ (ТУРСКИ, ТЕЗИ)

Профил на програмата

Целта на програмата е да анализира правилно международната политика и глобалната система, да подходи към критичните международни въпроси, натрупването на знания и умения с полза от гледна точка на други социални науки.

Придобита квалификация

Учениците, които завършват успешно програмата, получават магистърска степен по математика.... [-]

Турция Istanbul Turkey Online
Септември 2019
Турски
Редовно обучение
3 - 4 семестри
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски