MA Ankara - MA programs Ankara - MA Ankara

MA Ankara - MA programs Ankara - MA Ankara

Магистратура

Степента MA е предимно за студенти, които искат да подобрят общото образование по математика или да преподават.

Турция, официално Република Турция, е трансконтинентална държава, разположена най-вече от Анадола в Западна Азия и Източна Тракия в Югоизточна Европа. Много турски университети (публични и частни), които участват в общоевропейските програми за обмен на студенти (Сократ, Еразъм, и други подобни). Някои имат и споразумения с трети европейски университети, също.

Анкара е столицата на Турция и, наред с Истанбул, има множество от 13 университети, институти и три много различни частни и обществени училища. Тя е известна и с институти, концертни зали, опера и балет и други продукти на висока култура.

MA Ankara - Take your MA Ankara. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

MA - две столици програма

University of Kent, Brussels Schools of International Studies
Campus Редовна форма September 2017 Турция Ankara

Университетът на две столици програма Кент дава на учениците уникалната възможност да научат повече за международните отношения в глобален контекст. [+]

. MA - две столици програма Университетът на две столици програма Кент дава на учениците уникалната възможност да научат повече за международните отношения в глобален контекст. Студентите прекарват една година в Брюксел Училището за международни изследвания, преди да се премести в друг глобален капитал, за да разширят разбирането си за международни изследвания. Програмата дава възможност на студентите да се специализират в една от следните дисциплини; международни отношения, конфликти и сигурност, международна политическа икономика, обществения ред или на международното развитие, както и на опита на различни подходи за международни проучвания на различни континенти и в различни световни столици. Студентите по програмата за обмен добият представа за характера на климата като ендемичната характеристика на политиката на национално, регионално и глобално равнище; разбиране на причините за промяната; и начините, по които да управляват тази промяна. Те също така спечели фирма разбиране на сложната връзка между загрижеността на местни и международни политици, така и световни и геополитически въпроси. Кандидатите, които първоначално следва да се прилагат за една от програмите, изброени по-долу, ще се очаква да са завършили курсовете, преподавани на избраната от тях програма и са постигнали средно на Merit преди да кандидатстват за една от борсите, като част от програмата на двете столици. Решение за това дали един студент може да предприеме размяна ще бъде направена през май за тези студенти, които са започнали своите господари в предишния септември и през февруари за тези студенти, които са започнали през януари. Магистър по международни отношения Магистърска степен по международен конфликт и сигурност Магистър по... [-]