MASTERSTUDIES

Телевизионно производство Великобритания - Телевизионно производство programs Великобритания Телевизионно производство

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. A майстор "е степен подготвя студентите да доведе или управлява. A майстор "е степен също подготвя човек за набор от занимания през специализирано проучване на терена.

Тези, които се интересуват от кариера в производството, редактирането или режисирането на медийни предавания, биха могли да се включат в програма за телевизионно продуциране. Съдържащите се области могат да обхващат редактиране на аудио и видео, операции с оборудване на камерата, производство на звук, масова комуникация или етика на медиите.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Телевизионно производство Великобритания - Take your MA Великобритания. All MA program and school information. Save time and contact the school in Великобритания here!

1 резултата за Телевизионно производство, Великобритания Filter

Магистър по режисура и продуциране на телевизионни развлечения

National Film and Television School
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Искате ли да ръководите рок група в новото ни многокамерно 4K телевизионно студио? Искате ли да създадете хитови формати като Big Brother, Dancing Strictly-Come, The Apprentic ...

Научете повече