MASTERSTUDIES

Телевизионна журналистика Programs, Search for the top MA programs here! - MA

Програмата "Магистър по изкуствата" подготвя студентите в контекста на либералните изкуства за възнаграждаване на кариерата, като изисква реални проекти и казуси, от които да се учат. Магистърските програми обикновено отнемат две години, за да завършат и изискват първо да получат бакалавърска степен.

Какъв е магистърският пост в Broadcast Journalism? Тази дипломирана програма често е отлична инвестиция за студенти, които се интересуват от усъвършенстване на тяхната журналистика и умения за представяне. Като студент в програма за радиоразпръскване можете да полагате курсове по публична администрация, медийно право, умения в студията и презентациите, етика и професионална практика, както и умения за анализ на данните. Често можете да приспособите образователната си програма по-добре към идеалната си кариера след дипломирането.

Изучаването на тази тема често дава предимства при усъвършенствани аналитични умения и умения за писане, полезни в ежедневното учене и комуникация. Студентите също могат да имат много възможности да подобрят своите умения за говорене и презентация.

Обучението за магистърска степен по журналистика на излъчване зависи от това кой университет решите да посетите. Разходите могат да бъдат повлияни и от местоположението на университета, затова се обърнете към академичния съветник за конкретна информация.

След дипломирането си с магистър по изкуства в Broadcast Journalism, хората понякога продължават да се наслаждават на възнаграждаващи кариери в публичното излъчване, журналистиката, редактирането и презентацията. По техническия спектър на опциите, дипломиралите се могат да изберат и инженери по камера, звук и осветление - всички жизненоважни компоненти на успешното излъчване. И накрая, здравото изследване е от решаващо значение за етичната и ценна журналистика на излъчване, така че някои хора също могат да изберат да бъдат изследователи и разработчици на истории. Накрая, завършилите могат да изберат да останат в университета и да преподават журналистиката на излъчване на ново поколение студенти.

Можете да спечелите магистърска степен, като посетите кампуси по целия свят или като изпълнявате изискванията на онлайн магистърска програма. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

 

1 резултата за Телевизионна журналистика Filter

Магистър по журналистика (спорт)

University of Lincoln
Магистър по изкуствата (MA)
Ян. 2021
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Тази магистърска програма, ръководена от бивши и в момента практикуващи спортни журналисти, е предназначена да ви подготви за една вълнуваща кариера в спортната журналистика. ...

Научете повече