close

Филтри

Преглед на резултатите

Спортни науки Programs, Search for the top MA programs here! - MA

След като сте завършили бакалавърска степен, студентът може да избере да завърши магистърска степен по изкуствата. Тази степен осигурява критично образование на даден предмет в областта на хуманитарните науки, изкус… Научете повече

След като сте завършили бакалавърска степен, студентът може да избере да завърши магистърска степен по изкуствата. Тази степен осигурява критично образование на даден предмет в областта на хуманитарните науки, изкуствата или социалните науки и обикновено отнема две години.

Какво е магистърска степен по спортни изследвания? Спортните изследвания са широко изследване на различни спортни интереси, като спортна журналистика и мениджмънт. Този тип дипломна програма е предназначена да предлага интензивно изучаване на спорта в контекста на културата, обществото и историята, за да подготви студентите за кариера в спорта. Много програми за спортно обучение предлагат специализации и избираеми курсове, които дават възможност на студентите да се съсредоточат върху определена спортна индустрия.

Много работодатели откриват, че учениците в спортните изследвания показват комбинация от полезни умения, които могат да се окажат полезни в различни индустрии. Тези студенти често са аналитични и имат силни комуникативни умения. Допълнително е, че студентите са склонни да научат ефективни организационни умения.

Магистърска степен обикновено струва по-малко, за да спечели от бакалавърска степен, но цената може да варира в зависимост от няколко отделни фактора. Степента от частен университет обикновено струва повече от едно от държавно училище, а местоположението на училището също може да играе роля при определянето на обучението. Студентите трябва да се свържат с училищните приемни за повече информация.

Студентите с напреднала степен в спортните науки могат да се окажат в състояние да осигурят високоплатените мениджърски позиции. Завършилите могат да се занимават с кариера в различни отрасли, свързани със спорта, като спортен бизнес, спортна администрация, коучинг, излъчване на медии, планиране на събития и управление на събития. Някои възможни позиции в кариерата включват спортен терапевт, мениджър на дейностите и физиолог на упражненията.

Има многобройни програми по целия свят, които предлагат магистърска степен по спортни изследвания. Много университети също така позволяват на студентите да учат онлайн или на непълно работно време. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Свързани области на образование
arrow_drop_up arrow_drop_down
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
SOAS University of London
Лондон, Великобритания

Тази степен изследва произхода и историческото развитие на йога и медитация в Индия и Тибет, от древни времена до съвременния свят. Тя би била подходяща за учители по йога / м ... +

Тази степен изследва произхода и историческото развитие на йога и медитация в Индия и Тибет, от древни времена до съвременния свят. Тя би била подходяща за учители по йога / медитация, практикуващи, студенти по религия, както и за хора с опит в психологията, които се интересуват от терапия на вниманието. -
Магистър по изкуствата (MA)
Редовно
Задочно
Английски
28 Септ. 2020
Кампус

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук

Свързани области на образование