Filter
Магистратури MA
Румъния Cluj-Napoca Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

MA Cluj-Napoca - MA programs Cluj-Napoca - MA Cluj-Napoca

A майстор "е степен е академична степен издава на лица, които са преминали проучване демонстрира майсторство или висока цел преглед на конкретна научна област или областта на професионалната практика.

Румъния е държава, разположена на кръстовището на Централна и Югоизточна Европа, граничи с Черно море. Първи в Румъния е лесно от почти всички части на света, поради своята позиция, както и факта, че тя се обслужва от множество видове транспорт и фирми. Румънските университети предлагат голям избор от бакалавърски, магистърски и докторски програми в румънски, английски, френски и немски език.

Cluj-Napoca град е столица на окръг Клуж в Румъния и втората най-населена в Букурещ. Това е един столичен район с население над 300 000 жители. Тя има около 150 пред-университетски образователни институции.

MA Cluj-Napoca - Take your MA Cluj-Napoca. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Румъния
Cluj-Napoca
Тип на обучение
Темпо на обучение
UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI

УО в Media Communication преподава по английски език в FSPAC предлага на учениците по-добро разбиране на медийните технологии, съобщения, производство, разпространение и ... [+]

УО в Media Communication преподава по английски език в FSPAC предлага на учениците по-добро разбиране на медийните технологии, съобщения, производство, разпространение и приемане практики и оборудва студентите с необходимите умения, за да станат медийни консултанти, медийни анализатори, изследователи, професионални комуникационни специалисти, онлайн система дизайнери, мениджъри на кампанията или говорители. ... [-]

Румъния Cluj-Napoca
October 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски