MASTERSTUDIES

Ресторантьорство Programs, Search for the top MA programs here! - MA

Магистърска степен е следдипломна степен, че означава физическо лице има опит в силно посочено дисциплина. Тази степен следва бакалавърска степен. Предпоставка за докторска проучване, магистърска степен също е отлично академично постижение само по себе си, често значително увеличаване на възможностите за кариера.

Какво е магистър по Restaurant Management? Магистърска степен по Restaurant Management е образование на високо равнище, предназначени за подготовка на студенти с познания в областта на бизнеса, умения и най-добри практики на управление на лечебното заведение за обществено хранене. Студентите могат да очакват смес от бизнес-ориентирана курсове, включително класове по икономика и счетоводство. Communications курсова, с акцент върху междуличностна комуникация, също е типично. Накрая, учениците научават основните тънкостите на управлението на персонала, като например човешки ресурси най-добри практики.

Ползите от една ОС в ресторант Management често зависят от това къде се намирате в кариерата си.За да работи професионално, тази магистърска степен могат да докажат по-високи прозорци, които ви са квалифицирани да поеме водеща позиция. За тези, които търсят да влязат в работната сила, то може да бъде важен детайл автобиография.

Една обща загриженост за много студенти е цената да получи диплома. Детайли като цената и количеството на времето, необходимо, за да спечелиш магистърска управление ресторант степен може да варира драстично, основани на училището. Протегнете ръка към бъдещия си институция за конкретни подробности.

След като получава, тази магистърска степен може да бъде билет за растящо вълнуващи работни места, управляващи фирми от сферата на персонала. Това може да включва работни места управляващите кетъринг персонал, управител на хотел позиции или дори позиции за планиране на събития. Това е всичко, в допълнение към очевидните ресторант мениджър позиции, които могат да бъдат толкова различни като франчайз собственост или експлоатацията на средноголям легло и закуска.

Първата стъпка за получаване на степента искате е намирането на правилния училището.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

 

 

1 резултата за Ресторантьорство Filter

мениджмънт на хотели и ресторанти

Synergy University Dubai
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Тази програма е една от най-търсените програми в процъфтяващия туризъм и хотелиерската индустрия. Нашият специално персонализиран учебен план и практически ориентиран подход в ...

Научете повече