MASTERSTUDIES

Разследваща журналистика Programs, Search for the top MA programs here! - MA

Магистърска степен по математика, съкратена магистърска степен, е завършена степен, която обикновено се дава след завършено обучение в определена област. В повечето случаи кандидатите са получили бакалавърска степен в областта на хуманитарните или социалните науки, преди да кандидатстват за магистърска програма.

Какво е магистърска степен по разследваща журналистика? Програма от този тип може да се фокусира върху писмено и устно изложение. Курсовете за обучение често включват история на журналистиката, свързаните с нея техники и развитие на разузнавателни умения. Често се фокусира върху мултимедийните аспекти на днешната кариера в журналистиката, което позволява на студентите да развиват способности в печатни, телевизионни и онлайн медии. Възможно е да се изберат опции, които се съсредоточават в определена област, като журналистика, свързана със здравето.

Подобрените комуникационни умения, постигнати с тази степен, могат да бъдат от жизненоважно значение за напредъка в повечето кариери. В допълнение, фокусът върху разследването може да усъвършенства изследователските способности, които могат да направят един по-ценен член на екипа. Критичното мислене, което идва с определянето на фактите, които са легитимни и важни, може да помогне за същата решителност в работата.

Цената за завършване на програма "Магистър по изкуствата" може да варира от училище до училище, особено когато времето за завършване също варира. Важно е да се обърне внимание не само на разходите за обучение, но и на допълнителни такси, тъй като те често са изброени поотделно.

Обикновено има много позиции за кореспонденти или репортери не само на високопоставени вестници, списания и телевизия, но и на по-малки публикации, местни телевизии и радиостанции и множество онлайн магазини. Възможни са допълнителни възможности за специалисти по връзки с обществеността и корпоративни комуникации, които обикновено изискват видовете умения и способности, разработени с тази степен.

Магистърската степен по изкуствата може да се предлага онлайн и в университети в университети по целия свят, така че обикновено има много възможности за избор, когато търсите подходящия за вашите нужди. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

1 резултата за Разследваща журналистика Filter

Магистър по журналистика (война и международни права на човека)

University of Lincoln
Магистър по изкуствата (MA)
Ян. 2021
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Този практически и теоретичен УО се фокусира върху изучаването на докладването на войни, международните права на човека и ролята на журналистиката при разрешаването на конфлик ...

Научете повече