MASTERSTUDIES

Професионални комуникации Шри Ланка - Професионални комуникации programs Шри Ланка Професионални комуникации

УО Приложна лингвистика е най-често на редица Masters или УО, тъй като те са известни, които имат по-висока концентрация на науката и да се съсредоточи върху по-малко практически занимания.

В областта на професионалната комуникация има за цел да помогне на студентите да се научат как да изразят важна информация в рамките на бизнес контекст. Това може да включва области на обучение, като например четене с разбиране, писане, говорене пред публика, или цифрова комуникация.

Въпреки че има много възможности за висше образование в Шри Ланка, добра сделка от жителите не се откажете да участвате в тези институции. Въпреки, че международният натиск е помогнал на някой в ​​развитието, университетски предложения често се посреща със съпротива от местните жители.

Професионални комуникации Шри Ланка - Take your MA Шри Ланка. All MA program and school information. Save time and contact the school in Шри Ланка here!

1 резултата за Професионални комуникации, Шри Ланка Filter

Ma английски език и комуникация

Hindustan University
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Основната цел е да се даде възможност на студенти от усъвършенстване на уменията им за общуване, така че те да могат да отговарят на изискванията за наемане на работа и се изп ...

Научете повече