MASTERSTUDIES

Професионални комуникации Делхи - Професионални комуникации programs Делхи Професионални комуникации, Делхи

Степента MA е предимно за студенти, които искат да подобрят общото образование по математика или да преподават.

В областта на професионалната комуникация има за цел да помогне на студентите да се научат как да изразят важна информация в рамките на бизнес контекст. Това може да включва области на обучение, като например четене с разбиране, писане, говорене пред публика, или цифрова комуникация.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Делхи Индия е столицата и вторият по големина по отношение на населението след Мумбай. С 22 милиона жители, тя е класирана като четвъртата най-гъсто населен град в света с близо 200 висши учебни заведения да служи на голяма част от населението.

Професионални комуникации Делхи - Take your MA Делхи. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Професионални комуникации, Делхи Filter

Ma английски език и комуникация

Hindustan University
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Основната цел е да се даде възможност на студенти от усъвършенстване на уменията им за общуване, така че те да могат да отговарят на изискванията за наемане на работа и се изп ...

Научете повече