MA Gdańsk - MA programs Gdańsk - MA Gdańsk

MA Gdańsk - MA programs Gdańsk - MA Gdańsk

Магистратура

Програми със заглавие "Магистър " традиционно се състои от свободни индивиди изкуства като философия, история или литература. Капитаните на Arts са следдипломни програми, които могат да бъдат предприети, след като завършил в бакалавърска програма (бакалавърска). Капитаните на програми изкуства носят званието "МА ", "Магистър " или "МА ".

Полша, официално Република Полша, е държава в Централна Европа. С население от 38 милиона души, Полша е шестата най-гъсто населената страна в ЕС. ЕС / ЕИП учениците не се нуждаят от виза, за да учат в Полша. Разходите за живот в Полша е сред най-ниските в Европейския съюз.

Гданск Градът е разположен на брега на Балтийско море и е в центъра на столичния район. Със своите три университета и 11 ученици от училища могат да се запишат в няколко курса на науката и технологиите. Университетите предлагат висок стандарт образование в здравословна околна среда.

MA Gdańsk - Take your MA Gdańsk. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Ma в управлението

Gdansk University Of Technology (Politechnika Gdańska)
Campus Редовна форма September 2017 Полша Gdańsk

1. специализация: International Management 2. специализация: Small Business Economics & Management (SBE & M) [+]

Степен да бъде получена

майстор на изкуствата

СРОК

2 години

Езикознание

Английски

ECTS точки

120

описание на програмата

1. Целта на програмата тази нова магистърска програма по International Management е да се развият бъдещите специалисти за изграждане на находчиви и иновативни умения, и успяват да работят успешни възможности в динамична международна среда. Тази магистърска степен по Международен мениджмънт предлага възможност да разширите своя опит чрез задълбочаване на познанията си в областта на финансите, човешките ресурси, операции и маркетинг сред други стратегически области, като всички представени в международен контекст. Международна знания и умения за управление за повишаване в строго академичен курсове и различни интерактивни методи на преподаване. 2. Small Business икономика и управление е нова учебна програма предлага на студенти от нашия отдел, на международните студенти, участващи в програма Еразъм и с други студенти от страни извън ЕС. Една от отличителните черти на тази програма е нейния международен характер. Всички лекции се провеждат на английски език. Обучение по такъв крос-културна група е голямо предимство. Тя дава възможност на учениците да направят контакти полза за бъдещата им кариера. Той също така им дава възможност да придобият практически познания за това как да се управлява една малка фирма в турбулентна среда. Специален акцент се поставя върху най-Икономика и управление на малки и средни предприятия (МСП), работещи в структурите на ЕС.... [-]