MA Pomerania - MA programs Pomerania - MA Pomerania

MA Pomerania - MA programs Pomerania - MA Pomerania

Магистратура

Магистратурите MA за степен „магистър по изкуства“ са за студенти, които в течение на една или две години ще изучават такива дисциплини, като английски език, история, други хуманитарни науки или изящни изкуства. Магистратурите MA съчетават лекционни занятия и упражнения.

Подобно на много други страни от ЕС, Полша предлага евтин или дори безплатно обучение за студенти от ЕС. Бъдещите студенти следва да се прилага директно към избраната от тях полска институция. Варшавският университет, например, такси между £ 1300 и £ 2500 на година за своите курсове по английски език.

MA Pomerania - Take your MA Pomerania. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Ma в управлението

Gdansk University Of Technology (Politechnika Gdańska)
Campus Редовна форма September 2017 Полша Gdańsk

1. специализация: International Management 2. специализация: Small Business Economics & Management (SBE & M) [+]

Степен да бъде получена

майстор на изкуствата

СРОК

2 години

Езикознание

Английски

ECTS точки

120

описание на програмата

1. Целта на програмата тази нова магистърска програма по International Management е да се развият бъдещите специалисти за изграждане на находчиви и иновативни умения, и успяват да работят успешни възможности в динамична международна среда. Тази магистърска степен по Международен мениджмънт предлага възможност да разширите своя опит чрез задълбочаване на познанията си в областта на финансите, човешките ресурси, операции и маркетинг сред други стратегически области, като всички представени в международен контекст. Международна знания и умения за управление за повишаване в строго академичен курсове и различни интерактивни методи на преподаване. 2. Small Business икономика и управление е нова учебна програма предлага на студенти от нашия отдел, на международните студенти, участващи в програма Еразъм и с други студенти от страни извън ЕС. Една от отличителните черти на тази програма е нейния международен характер. Всички лекции се провеждат на английски език. Обучение по такъв крос-културна група е голямо предимство. Тя дава възможност на учениците да направят контакти полза за бъдещата им кариера. Той също така им дава възможност да придобият практически познания за това как да се управлява една малка фирма в турбулентна среда. Специален акцент се поставя върху най-Икономика и управление на малки и средни предприятия (МСП), работещи в структурите на ЕС.... [-]