close

Филтри

Преглед на резултатите

Организационна администрация Programs, Search for the top MA programs here! - MA

Магистър по изкуствата е следдипломна квалификация, която студентите могат да получат, след като завършат бакалавърска степен. Магистърска степен по принцип се присъжда на хора, които завършват курсове по художестве… Научете повече

Магистър по изкуствата е следдипломна квалификация, която студентите могат да получат, след като завършат бакалавърска степен. Магистърска степен по принцип се присъжда на хора, които завършват курсове по художествени, социални или хуманитарни науки, и е стъпало за тези, които искат да получат докторска степен.

Какво представлява магистърска степен в организационната администрация? Корпорациите, малките предприятия и организациите с нестопанска цел имат нужда от квалифицирани специалисти, за да им помогнат да работят гладко. Студентите, които преследват магистърска степен по организационна администрация, научават как да станат лидерите, от които тези компании се нуждаят. Курсовете обикновено обхващат комуникационната тактика, стратегиите за планиране и техниките за управление. Студентите могат също така да изберат курсове по теория на лидерството, етика, маркетинг и финансово управление.

Лицата, които постигат магистърска степен по изкуство в организационната администрация, често учат лидерски умения. Някои от най-важните способности, които могат да научат и използват като лидер, включват критично мислене, активно слушане, публично говорене и способност за управление на време, бюджети и проекти.

Няколко ситуации коментират колко струва да се получи степен в организационната администрация. Различните държави и учебни заведения начисляват различни цени, а студентът, който влиза в по-дълга програма, обикновено харчи повече.

Лицата, които получават магистърска степен по организационна администрация, са в голямо търсене на различни кариерни пътеки. Завършилите могат да продължат да стават мениджъри на човешки ресурси, маркетинг мениджъри или мениджъри за обучение и развитие, сред много други заглавия. Необходими са експерти по организационна администрация в почти всеки пазар, включително малки предприятия, големи корпорации, организации с нестопанска цел и в правителството. Други възможни кариерни пътеки включват работа като мениджър на услуги в общността, мениджър на здравни услуги или мениджър на информационни технологии.

Колежи и университети по света предлагат програми в организационната администрация. Много от тях дори предлагат онлайн курсове за удобство на своите студенти. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus
Ванкувър , Канада

Майсторът на степен административен Science (MAS) е 30-кредитна степен за подобряване на административните и лидерски умения на завършващите. Програмата съчетава едновременно ... +

Майсторът на степен административен Science (MAS) е 30-кредитна степен за подобряване на административните и лидерски умения на завършващите. Програмата съчетава едновременно когнитивно и афективно (интерактивни) инструкция чрез казуси, симулации, индивидуални и групови упражнения и работа на терен, който помага да се развиват критично управленска ефективност. Образователният опит MAS се стреми да развие критични административни компетенции в подкрепяща среда за обучение във връзка с конкретна и ясна обратна връзка. -
Магистър по изкуствата (MA)
Редовно
30 часове
Английски
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук