Filter
Магистратури MA
Обединени Арабски Емиерства Sharjah Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

MA Sharjah - MA programs Sharjah - MA Sharjah

Магистърските програми са по-гъвкав, отколкото докторската степен и да имат широк кръг от професионални и академични приложения. Според американското министерство на образованието, три вида магистърски програми съществуват изследвания, професионални и терминал. Най-популярните видове магистърски степен са Магистър (MA) и магистър (MS) в смес от подлежащи полета.

Образование в Обединените арабски емирства, има своите предимства: слънце, море, пясък, безмитни доходи след дипломирането си и някои от най-добрите университети в залива допълнение region.In, редица високо класирана университети, установени в други държави имат браншови кампуса в Обединените арабски емирства.

Sharjah е крайбрежен град в Обединените арабски емирства. Градът е много добре известен със своите колежи и най-вече е западните фокусирани образователни програми и колежи.

MA Sharjah - Take your MA Sharjah. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече Свиване

Резултати

American University of Sharjah

Нашата Магистър по TESOL програма е подготовката на премиера за кариера в Обучението по английски език за говорещи други езици, (Tesol). ... [+]

Нашата Магистър по TESOL програма е подготовката на премиера за кариера в Обучението по английски език за говорещи други езици, (Tesol).

С огромните ресурси и факултет на факултета по английски език, ние предлагаме програма специално проектирана, за да отговори на нуждите на учителите по английски език като втори език в една разнообразна, мултикултурна среда. Нашите курсове предложения предоставят професионално обучение и здрави основи в секунда изучаването на чужди езици, методологията на преподаване, изпитване език и използването на технологии в класните стаи за преподаване на езици. Нашата изключителна академична програма се преподава от висококвалифицирани преподаватели с международен опит в преподаването в областта на TESOL, теоретични и приложна лингвистика и междукултурно общуване.... [-]

Обединени Арабски Емиерства Sharjah
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
American University of Sharjah

Нашата Магистър по английски / арабски / английски Превод и степен устен превод (МАТИ) е известен в целия регион с отличната си репутация. ... [+]

Наш Магистър по английски / арабски / английски език писмени и устни преводи (МАТИ) степен е известна в целия регион с отличната си репутация.

В отговор на важна роля междукултурно общуване играе в международни срещи тези дни и все по-нарастващото влияние на арабския регион на световните дела, нашата програма оборудва завършилите с високо специализиран писмени и устни преводи умения на английски и арабски език. Ние поставяме разнообразието от умения, изисквани за писмените и устни преводи в рамките на една обща теоретична рамка, която осигурява на нашите студенти с инструменти, за да се идентифицират, анализират и решават проблемите и разработване на оценъчен подход за писмени и устни преводи.... [-]

Обединени Арабски Емиерства Sharjah
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски