Filter
Магистратури MA
Обединени Арабски Емиерства Academic City Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

MA Academic City - MA programs Academic City - MA Academic City

Магистърските програми са по-гъвкав, отколкото докторската степен и да имат широк кръг от професионални и академични приложения. Според американското министерство на образованието, три вида магистърски програми съществуват изследвания, професионални и терминал. Най-популярните видове магистърски степен са Магистър (MA) и магистър (MS) в смес от подлежащи полета.

В Обединените арабски емирства, понякога нарича просто емирства или ОАЕ, е една арабска страна в югоизточната част на Арабския полуостров на брега на Персийския залив, граничи на изток Оман и Саудитска Арабия на юг, както и споделяне на морските граници с Катар и Иран.

MA Academic City - Take your MA Academic City. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Обединени Арабски Емиерства
Academic City
Тип на обучение
Темпо на обучение
Heriot Watt Unviersity Dubai

Вътрешната архитектура и дизайн на МА изследва нововъзникващите симбиотични взаимоотношения между "интериорния дизайн" и "интериорната архитектура" при разбирането, израб ... [+]

Преглед

Понастоящем има разлика между това, което считаме за "интериорен дизайн", и това, което считаме за "вътрешна архитектура". Има обаче текущо сближаване и на двете области и съществува възможност да се обединят заедно най-влиятелните елементи и на двете; творчеството, процесите и дизайнерското мислене на дизайнерите, с науката, знанието и прагматизма на архитектурата.

Програмата има за цел да обедини ключови аспекти на двете области, да подготви завършилите да влязат и да водят развиваща се индустрия за дизайн. Университетът "Хериот-ват" е известен като лидер в образованието и научните изследвания в областта на STEM и като такъв цели да обмислим и комбинираме ролята както на науката, така и на дизайна за информиране на интериорната архитектура и дизайн. Студентите се обучават чрез разнообразни студийни проекти, специализирани дисциплини и интердисциплинарни контекстуални и теоретични курсове.... [-]

Обединени Арабски Емиерства Academic City
September 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 
Campus
Научете повече на английски