close

Филтри

Преглед на резултатите

Научна фантастика и фентъзи Programs, Search for the top MA programs here! - MA

Студент, който желае да продължи професионалното си образование след получаване на бакалавърска степен, обикновено ще избере магистърска степен по изкуствата. Програмите за магистърски програми могат да подобрят пр… Научете повече

Студент, който желае да продължи професионалното си образование след получаване на бакалавърска степен, обикновено ще избере магистърска степен по изкуствата. Програмите за магистърски програми могат да подобрят професионалната база от знания на студентите. Тези програми изследват избрана дисциплина, осигуряваща по-голяма проницателност и по-дълбоко разбиране.

Какво е магистърска степен по научна фантастика и фентъзи? Студентите, които искат да станат учени в литературните жанрове на научната фантастика и фантазия, често избират тази образователна програма, макар че това е добър мач за всеки докторант. Много програми имат международни заглавия, съпоставяйки двата жанра, за да покажат как се допълват един друг, като същевременно запазват уникални и различни характеристики. Студентите могат да научат разликата между твърдата научна фантастика и космическата опера, както и как двата стила се пресичат в космическата фантазия.

Отвъд силното фундаментално разбиране за двата класически жанра, завършилите се учат как да анализират и сравняват текстове, които могат да помогнат в професиите, изискващи критично мислене. Студентите усъвършенстват способността си да предлагат професионална критика, умение, полезно в академичните среди и в различни области.

Завършването на магистърска степен може да отнеме две години, въпреки че това зависи от това дали студентите посещават пълно или непълно работно време. Таксата за обучение зависи от това къде се намира училището и дали училището е частно или обществено. Сравнете училищата, за да намерите най-подходящите разходи.

Докато много висшисти с магистърска степен по научна фантастика и фентъзи ще влязат в образователни кариери, като преподаватели по литература или инструктори по езикови изкуства, някои избират други пътища. Завършилите могат да работят в киното и телевизията като сценаристи и режисьори. Други могат да предприемат прегледи на литературата както за научни, така и за популярни публикации. Някои завършили студенти решават да станат научнофантастични или фантастични автори на романи или разкази.

Тези, които искат да получат магистърска степен по научна фантастика и фентъзи, могат да намерят училища, които предлагат програмата по целия свят, както и онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Bath Spa University
баня, Великобритания

MA престъпността и готическите измислици ще ви запознаят с разширеното изучаване на два популярни жанра, които са забавлявали и информирали културата от деветнайсети век до на ... +

MA престъпността и готическите измислици ще ви запознаят с разширеното изучаване на два популярни жанра, които са забавлявали и информирали културата от деветнайсети век до наши дни. -
Магистър по изкуствата (MA)
Редовно
Задочно
Английски
Авг. 2021
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук