Filter
Магистратури MA
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Науки за живота Programs, Search for the top MA programs here! - MA

Магистър по изкуствата е диплома за висше образование, която често се връчва за научни изследвания, свързани с изкуства, хуманитарни науки или социални науки. Той е подобен на магистърската наука в сложност и продължителност. Магистърската програма обикновено може да бъде завършена за една или две години.

Какво е магистърска степен по биологични науки? Това е напреднала научна степен, която разглежда широката група от науки, които изучават живите организми и биоетиката. Някои университети могат да дадат на участниците си възможност да изберат по-тесен фокус, като биология, медицина, география или зоология. Тъй като науките за живота могат да обхващат толкова много теми, изискваните курсове за тази дипломна програма могат да бъдат съвсем различни във всеки университет. Някои примери за курсове могат да включват системна биология, компютърна неврология, извличане на данни и машинно обучение, системи за биомедицински данни, медицински образ и визуализация и статистическа генетика.

Изучаването на науките за живота може да помогне на участниците да усъвършенстват своето аналитично мислене, което те могат да използват за извършване на експерименти за работа или когато срещат проблем в личния си живот. Това обучение може също така да подобри цифровата грамотност на човека, тъй като много от курсовете се фокусират в голяма степен върху компютрите. Накрая, магистърска степен по биология може да направи човек по-удобен за промяна, което може да улесни работата и живота ви.

Цената на магистърска степен по биологични науки може да варира в зависимост от това дали даден човек полага курсове онлайн или в колежа. Други фактори, които оказват влияние върху обучението, включват училището, местоположението му и продължителността на програмата. Може да е полезно да се свържете директно с училищата, за да научите повече за разходите.

Студентите, които имат магистърска степен по биологични науки, могат да бъдат готови за кариера в медицината, здравеопазването, биофармацията или медицинските изделия, но също така научават умения, които могат да бъдат прехвърлени от тази област. Някои дипломирали се станали експериментални изследователи, фармацевти, биолози, химически инженери, молекулярни биолози, професори, мениджъри на човешки ресурси, куратори на музеи и лекари. Тази магистърска програма може да послужи и като основа за докторска степен.

Университетите по света предлагат магистърска степен по биологични науки. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

 

Научете повече Свиване

2 резултата за Науки за живота

Hartpury College, University of West England

Чрез комбинация от основни чисти бизнес модули, разработени от най-уважавани Bristol Business School и еднокопитни бизнес специфични модули, тези програми ... [+]

Управление MA / PgCert / PgDip конски Бизнес

Чрез комбинация от основни чисти бизнес модули, разработени от уважаван Bristol Business School и еднокопитни специфични бизнес модули, тези програми са предназначени да развиват разбирането на производството на конете. УО също ще ви помогне да се идентифицират възможностите за кариера, налични в индустрията от гледна точка за управление на бизнеса.... [-]

Великобритания Gloucester
Август 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Интердисциплинарен по природа и разположен в челните редици на науката за храна, този магистър по изкуства подчертава международната, националната и местната хранителна с ... [+]

Учете хранителни системи, култура и политика в Ню Йорк

Първата магистърска програма в САЩ, посветена на стипендиите за храна, Food Studies в NYU Steinhardt, използва подходи от хуманитарните и социалните науки и ви подготвя да анализирате настоящата американска хранителна система, нейните глобални връзки и местни алтернативи. Ще разгледате културни, политически, икономически, екологични и географски подходи към храната в местни, градски и глобални условия.... [-]

Съединени Американски Щати New York
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 6 години
Кампус
Научете повече на английски