MASTERSTUDIES

Мултимедии Programs, Search for the top MA programs here! - MA

За да се развива в определена област, често е изгодно да преминете към завършено висше образование като магистър или магистър по изкуствата. Тези програми обикновено позволяват на учениците да задълбочат познанията си по конкретен предмет, обикновено в областта на хуманитарните и социалните науки.

Какво е магистърска степен по мултимедия? В най-широкия си обхват тази степен може да помогне на студентите да работят с различни медии, включително печат, телевизия, радио, филми, графичен дизайн, фотография и анимация. Включените в програмата могат да се научат как да комуникират между тези различни платформи, както и как действително да произвеждат съдържанието. Курсове като маркетинг или психология, по отношение на комуникацията, също могат да бъдат част от учебната програма. В допълнение, може да е възможно да се специализирате в определена област като комуникация, журналистика или производство.

Способността да се използва мултимедия сега е необходимо умение дори на управленско ниво. Повишените комуникативни умения като цяло могат да помогнат на кандидатите за работа по време на кариерата си от самото начало на интервюто за работа да извършват ежедневно в корпоративни условия. Способността на човек да мисли критично може също да бъде усъвършенствана, тъй като човек решава съответната информация да бъде включена в медийното представяне.

Има няколко неща, които трябва да се вземат предвид при избора на програма "Магистър по изкуствата", включително разликите в разходите между училищата и времето, необходимо за завършване на степента. Добра идея е студентите да преглеждат внимателно всеки от тях, за да се уверят, че отговарят на техните нужди и бюджет.

Кариерата, открита за човек с магистърска степен по "Мултимедия", вероятно зависи от това дали индивидът е избрал да се специализира в производството или в друга област като журналистиката. Специалистите по журналистика могат да намерят работа като репортери или кореспонденти, на пълно работно време или като на свободна практика, с вестници, списания, телевизионни и радио станции. Фирмите за връзки с обществеността и корпоративните комуникации също могат да наемат изследователи и специалисти по комуникация. Всичко обикновено се нуждае от редактори, графични дизайнери и специалисти по мултимедийно производство.

Програмите за магистърски програми могат да бъдат достъпни в цял свят, включително онлайн, така че не забравяйте да разберете как предлаганите курсове и свързаните разходи са добър мач. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

3 резултата за Мултимедии Filter

Магистър по изкуства в областта на мултимедийното изкуство и дизайн

Rome University of Fine Arts (RUFA)
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
2 години
Италиански
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Магистърската програма по изкуства и дизайн - първата по рода си програма, създадена в централна / южна Италия, успява напълно да обхване тази сложна област от проучвания, кат ...

Научете повече

Магистър по дизайн (мултимедия)

University of Johannesburg
Магистър по изкуствата (MA)
Ян. 2021
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Целта на програмата е да обучава и обучава изследователи, които могат да допринесат за развитието на знанията на напреднало ниво. Магистърската степен се печели чрез завършван ...

Научете повече

Магистър по мултимедийна журналистика

GCU - Glasgow School for Business and Society
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
Английски
Кампус

MA Мултимедийната журналистика е водещата шотландска журналистика "Мастърс". Това е NCTJ

Научете повече