MA Мозамбик - MA programs Мозамбик - MA

MA Мозамбик - MA programs Мозамбик - MA

Магистратура

Магистратурите MA са за студенти, които искат да придобият степен „магистър по изкуства“ след успешно изучаване на хуманитарни дисциплини като история, комуникации, философия теология или английски език, или изящни изкуства. Такива магистърски програми обикновено подразбират изучаване на теоретични и практически дисциплини и държане на изпити.

Оживеният култура и традиционни изкуства на Мозамбик предлагат международни възможност на студентите да разширят своя глобален поглед и опит образование от една уникална гледна точка. Основният език на Мозамбик е португалски. Студентите могат да открият, че Мозамбик е едно добро място да подобрят своите езикови умения португалски.

MA Мозамбик - Take your MA Мозамбик. All MA program and school information. Save time and contact the school in Мозамбик here!

Научете повече

магистърска степен по управление и образователна администрация (MA)

Universidade Católica De Moçambique
Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма February 2019 Мозамбик Maputo

Учителят в Образователен мениджмънт и администрация се ръководи от Закон № 27/2009 от 29 септември за висшето образование, публикувана в Държавен вестник Series I, номер 38; Устава на Католическия университет в Мозамбик и Правилника са в сила в училище за обучение и комуникация. [+]

Учителят в Образователен мениджмънт и администрация се ръководи от Закон № 27/2009 от 29 септември за висшето образование, публикувана в Държавен вестник Series I, номер 38; Устава на Католическия университет в Мозамбик и Правилника са в сила в училище за обучение и комуникация.

Курсът има за цел да се създаде аналитичен и критичен съзнание на образователните системи, за укрепване на способностите за оценка на организационните динамика, образователните практики и функционирането на образователните и административен контекст на преподаване и учене процес, както и оптимизиране на средства и ресурси своята образователна и мрежова общност.... [-]