MA Мозамбик - MA programs Мозамбик - MA

MA Мозамбик - MA programs Мозамбик - MA

Магистратура

Магистратурите MA за степен „магистър по изкуства“ са за студенти, които в течение на една или две години ще изучават такива дисциплини, като английски език, история, други хуманитарни науки или изящни изкуства. Магистратурите MA съчетават лекционни занятия и упражнения.

Оживеният култура и традиционни изкуства на Мозамбик предлагат международни възможност на студентите да разширят своя глобален поглед и опит образование от една уникална гледна точка. Основният език на Мозамбик е португалски. Студентите могат да открият, че Мозамбик е едно добро място да подобрят своите езикови умения португалски.

MA Мозамбик - Take your MA Мозамбик. All MA program and school information. Save time and contact the school in Мозамбик here!

Научете повече

магистърска степен по управление и образователна администрация (MA)

Universidade Católica De Moçambique
Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма September 2018 Мозамбик Maputo

Учителят в Образователен мениджмънт и администрация се ръководи от Закон № 27/2009 от 29 септември за висшето образование, публикувана в Държавен вестник Series I, номер 38; Устава на Католическия университет в Мозамбик и Правилника са в сила в училище за обучение и комуникация. [+]

Учителят в Образователен мениджмънт и администрация се ръководи от Закон № 27/2009 от 29 септември за висшето образование, публикувана в Държавен вестник Series I, номер 38; Устава на Католическия университет в Мозамбик и Правилника са в сила в училище за обучение и комуникация.

Курсът има за цел да се създаде аналитичен и критичен съзнание на образователните системи, за укрепване на способностите за оценка на организационните динамика, образователните практики и функционирането на образователните и административен контекст на преподаване и учене процес, както и оптимизиране на средства и ресурси своята образователна и мрежова общност.... [-]