Filter
Магистратури MA
Мозамбик Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

MA Мозамбик - MA programs Мозамбик - MA

Магистратурите MA са за студенти, които искат да придобият степен „магистър по изкуства“ след успешно изучаване на хуманитарни дисциплини като история, комуникации, философия теология или английски език, или изящни изкуства. Такива магистърски програми обикновено подразбират изучаване на теоретични и практически дисциплини и държане на изпити.

Оживеният култура и традиционни изкуства на Мозамбик предлагат международни възможност на студентите да разширят своя глобален поглед и опит образование от една уникална гледна точка. Основният език на Мозамбик е португалски. Студентите могат да открият, че Мозамбик е едно добро място да подобрят своите езикови умения португалски.

MA Мозамбик - Take your MA Мозамбик. All MA program and school information. Save time and contact the school in Мозамбик here!

Научете повече Свиване

Резултати

Universidade Católica De Moçambique

Учителят в Образователен мениджмънт и администрация се ръководи от Закон № 27/2009 от 29 септември за висшето образование, публикувана в Държавен вестник Series I, номер ... [+]

Учителят в Образователен мениджмънт и администрация се ръководи от Закон № 27/2009 от 29 септември за висшето образование, публикувана в Държавен вестник Series I, номер 38; Устава на Католическия университет в Мозамбик и Правилника са в сила в училище за обучение и комуникация.

Курсът има за цел да се създаде аналитичен и критичен съзнание на образователните системи, за укрепване на способностите за оценка на организационните динамика, образователните практики и функционирането на образователните и административен контекст на преподаване и учене процес, както и оптимизиране на средства и ресурси своята образователна и мрежова общност.... [-]

Мозамбик Maputo
Септември 2019
португалски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски