close

Филтри

Преглед на резултатите

Съвременна литература Programs, Search for the top MA programs here! - MA

За студенти, които са завършили бакалавърска степен, магистърската програма често е удовлетворяващо преследване. Магистър по изкуствата се занимава с хуманитарни науки и изисква две или повече години задълбочено про… Научете повече

За студенти, които са завършили бакалавърска степен, магистърската програма често е удовлетворяващо преследване. Магистър по изкуствата се занимава с хуманитарни науки и изисква две или повече години задълбочено проучване за завършване на програмата.

Какво е магистърска степен в съвременната литература? Тази област на обучение може да бъде високо възнаграждаваща дипломирана програма за студенти, които обичат да четат и изследват нюансите на писането. Като студент в такава програма, вероятно ще вземете класове като английска литература, литературна теория и критика, глобална екологична литература, поезия, лингвистика и писане. Програмата на вашия майстор може да бъде съсредоточена върху областта или културите, от които се интересувате най-вече от изучаването на богато и персонализирано учене.

След завършване на курса студентите могат да се насладят на огромно разнообразие от литературни разбирания (полезно за ежедневното четене и разговор), по-задълбочено и подробно аналитично мислене, както и укрепени писмени и устни комуникационни умения - полезни при сложни, но необходими ежедневни дейности.

Разходите за магистърска степен по модерна литература варират в зависимост от фактори като въпросния университет и местоположението на университета, от който се интересувате. Говорете с академичния съветник за повече информация за разходите за обучение.

Учениците, които се интересуват от комуникация или публикуване на кариера, могат да се възползват от изучаването на съвременна литература Завършилите могат да преминат към успешна кариера в международните отношения и социологията. Накрая, за студенти, които се интересуват от по-детайлно ориентирана кариера, работата като редактори и преводачи понякога изисква по-голямо разбиране на литературните традиции, така че студентите с магистърска степен по модерна литература често се справят добре в тези области.

Магистърските програми в съвременната литература могат да бъдат намерени и завършени онлайн. Можете също да намерите тази степен в университет близо до вас, където можете да научите от лице в лице инструкции. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
KU Leuven
Льовен, Белгия

Магистърът по западна литература на KU Leuven е първоначална магистърска програма, насочена към задълбочено, междукултурно и сравнително изучаване на литература от различни за ... +

Магистърът по западна литература на KU Leuven е първоначална магистърска програма, насочена към задълбочено, междукултурно и сравнително изучаване на литература от различни западни традиции и периоди. Чрез редица съвременни теоретични и методологически перспективи ще се научите да разбирате литературата като сложно културно явление в постоянно взаимодействие с обществото и други медии. -
Магистър по изкуствата (MA)
Редовно
Английски
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук