close

Филтри

Преглед на резултатите

Митология Programs, Search for the top MA programs here! - MA

Магистър по изкуствата се занимава с хуманитарни науки и изисква завършване на бакалавърска степен за прием. Често отнема две до три години, за да завърши. Много програми по магистърски програми също изискват от студе… Научете повече

Магистър по изкуствата се занимава с хуманитарни науки и изисква завършване на бакалавърска степен за прием. Често отнема две до три години, за да завърши. Много програми по магистърски програми също изискват от студентите да завършат дипломна работа или проект, преди да получат диплома.

И така, какво е MA в митологията? Преследването на вашия господар по този въпрос води до потапяне в очарователни истории и вярващи структури на безброй култури. В програма за майсторство на митологията можете да вземете класове като древни митологии по култура, световна религия и религиозна практика, психология и история. Магистърска степен по митология може да бъде адаптирана към хората, групата или културата, от които се интересувате най-много от изучаването. Ако обичате да четете древни текстове и да изследвате примамките на човешката психика през вековете, това е отлична програма за вас.

Можете да развиете умения за писане на творчески умения в тази програма. Митологиите предават моделите на човешкото разбиране през вековете, така че може също така да подобрите уменията си за разпознаване на модели и вашето критично мислене, полезни при ежедневното четене, разговорите и продължителното учене.

Препоръчително е да се свържете с академичния съветник относно конкретни въпроси за разходите. Разходите варират значително в зависимост от това кое училище изберете да посетите и къде се намира това училище.

Много студенти, които преследват магистърска степен по изкуства в митологията, продължават да работят в областта на образованието като инструктори на университетско ниво. Голяма част от учебния материал зависи от разбирането на човешкото творчество, така че тази програма подготвя студентите добре за творчески области като филми, писане и изкуство. Много от моделите за създаване на истории, идентифицирани в тази област на обучение, се превеждат добре в различни модерни кариери за разказване на истории. Други ученици продължават да възнаграждават работните места като религиозни учители и разработчици на общности - програмата се превежда добре за тези, които желаят да работят в неправителствения сектор.

Повечето програми на майстора в митологията се предлагат само в университетския университет, въпреки че някои от тях могат да бъдат достъпни онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Pacifica Graduate Institute
Carpinteria, Съединени Американски Щати +1 Още

Разбирайки основните прилики и теми в световните митове и традиции, ние по-добре разбираме нашето споделено човечество, като почитаме разнообразните начини, по които човешките ... +

Разбирайки основните прилики и теми в световните митове и традиции, ние по-добре разбираме нашето споделено човечество, като почитаме разнообразните начини, по които човешките същества живеят и правят смисъл на своя опит. -
Магистър по изкуствата (MA)
Редовно
3 години
Английски
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук