MASTERSTUDIES

Мениджмънт на хранителни заведения Programs, Search for the top MA programs here! - MA

След завършване на бакалавърска степен, студентите могат да решат да продължат по-нататъшно образование и завърши магистърска степен по изкуства. Повечето програми майстор 'S са дълги една до две години и включват курсова както и практически опит. Някои програми изискват учениците да напишат дисертация преди дипломирането.

Какво е магистър по храни и напитки за управление? Една програма, като това подготвя студентите за кариера в сферата на хотелиерството и ресторантьорството промишленост. Програмите може да включват разширено кулинарни класове, или те могат да бъдат насочени към управлението на аспектите, бизнес и маркетинг. Някои програми предлагат комбинация от двата вида курсове. Учениците могат да прекарват времето обучение за международната винена индустрия и как да се набави, кюре и продават вино. Някои университети могат да включват и курсове по въпроси, свързани с храните и винен туризъм.

Стремеж майстор степен по управление на храни и напитки може да позволи на учениците да се учат от световноизвестни експерти и стават уникално оборудвани за различни кариери. Завършилите могат да намерят кариери за управление в ресторант или хотел индустрия или отговарят на изискванията за международни позиции. А майстор "е степен може да насърчи работодателите да предлагат по-високи заплати и промоции.

Размерът на курсова варира между програмите, и свързаните с това разходи правят, както добре. Свържете се с университетски 'S администрация "и офис, за да обсъдят точните разходи за една магистърска програма.

В хранително-вкусовата промишленост е наистина международно, и възпитаници на една магистърска програма могат да си намерят работа в страни по целия свят. Една съвременна степен по храните и управление на напитки може да доведе до работа в хотелиерството, надзор на големи вериги ресторант или кариера в сектора на гурме туризъм. международната винена индустрия може също така да съдържа няколко позиции за служители с това образование.Завършилите могат да бъдат допустими за въвеждане на управление на пистата веднага или цялостно обучение на работното място води до ръководни длъжности.

За студенти, интересуващи се в хранително-вкусовата промишленост, печелите майстор "е степен може да предложи много ползи. Програми различават от гледна точка на фокус, курсова работа и разходи. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

1 резултата за Мениджмънт на хранителни заведения Filter

Магистър по управление на храните

UWL University of West London
Великобритания, Лондон
Магистър по изкуствата (MA)
Септември 2020
<
Редовно обучение
Английски
Campus

Тази следдипломна награда в областта на хранително-вкусовия бизнес и мениджмънта е създадена, за да произвежда завършилите, които са изключително добре оборудвани с необходими ...

Научете повече