MASTERSTUDIES

Мениджмънт на хранителни заведения Великобритания - Мениджмънт на хранителни заведения programs Великобритания Мениджмънт на хранителни заведения

Магистърски степени, известна като MA, са следдипломни степени с продължителност поне една година, а понякога и две години те са научени градуса обикновено изисква някои застроена изследвания. MA е най-често име за магистърска степен и често се използва.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Мениджмънт на хранителни заведения Великобритания - Take your MA Великобритания. All MA program and school information. Save time and contact the school in Великобритания here!

1 резултата за Мениджмънт на хранителни заведения, Великобритания Filter

Магистър по управление на храните

UWL University of West London
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно обучение
Английски
Campus

Тази следдипломна награда в областта на хранително-вкусовия бизнес и мениджмънта е създадена, за да произвежда завършилите, които са изключително добре оборудвани с необходими ...

Научете повече