MASTERSTUDIES

Международна комуникация Ningbo - Международна комуникация programs Ningbo Международна комуникация, Ningbo

Магистърски степени, известна като MA, са следдипломни степени с продължителност поне една година, а понякога и две години те са научени градуса обикновено изисква някои застроена изследвания. MA е най-често име за магистърска степен и често се използва.

Международни програми за комуникация, може потенциално да подготвят студентите да работят в редица нарастващата международна индустрии. Тъй като компаниите стават глобални, те често търсят студенти, които се приготвят с комуникационни умения, необходими за работа в целия свят.

Китай, официално хората "е Република Китай, е суверенна държава, разположена в Източна Азия. Това е светът "е най-многолюдната страна, с население от над 1,350 милиарда.

Международна комуникация Ningbo - Take your MA Ningbo. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Международна комуникация, Ningbo Filter

MA Международни комуникационни изследвания

University of Nottingham Ningbo China
Магистър по изкуствата (MA)
Февр. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
12&nbsp;-&nbsp;48 месеца
Английски
Кампус

Магистърската степен по международни изследвания в областта на комуникациите - която е предназначена да отговори на нуждите на завършилите както в областта на комуникациите, т ...

Научете повече