MASTERSTUDIES

Международна журналистика Суонзи - Международна журналистика programs Суонзи Международна журналистика, Суонзи

Магистратурите MA за степен „магистър по изкуства“ са за студенти, които в течение на една или две години ще изучават такива дисциплини, като английски език, история, други хуманитарни науки или изящни изкуства. Магистратурите MA съчетават лекционни занятия и упражнения.

Международна журналистика е поле фокусирана върху осъществяването на глобалните събития на вниманието на света. С изучаването на международната журналистика, учениците се научават как да се работи в областта на предаването, печат и онлайн журналистика, и как да се докладва за нови и различни среди по смислен начин.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Суонзи е крайбрежен град в Уелс. Трима висши учебни заведения се намират там, един от тях дори се присъжда за най-добър ученик примерът на Обединеното кралство. Това е едно от важните индустриални центрове революция.

Международна журналистика Суонзи - Take your MA Суонзи. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Международна журналистика, Суонзи Filter

Магистър по международна журналистика

Swansea University
Магистър по изкуствата (MA)
Септ. 2021
<
Редовно
<
Задочно
31 Юли 2021
Английски
Кампус

Магистърът по международна журналистика предоставя динамичен и стабилен подход в преподаването на съвременна журналистика чрез обектива на глобализацията и дигитализацията. ...

Научете повече