MASTERSTUDIES

Международна журналистика Лондон - Международна журналистика programs Лондон Международна журналистика, Лондон

Магистърските програми са по-гъвкав, отколкото докторската степен и да имат широк кръг от професионални и академични приложения. Според американското министерство на образованието, три вида магистърски програми съществуват изследвания, професионални и терминал. Най-популярните видове магистърски степен са Магистър (MA) и магистър (MS) в смес от подлежащи полета.

Международна журналистика е идеален за автори, които искат да докладва относно условията, текущите събития и политически събития в чужди и райони с по целия свят. Международните журналисти могат да прекарват времето си в работа, за да се гарантира свободата на словото и свободата на информация за по-малко известни страни.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Лондон е столицата на Обединеното кралство, най-гъсто населен район и когато кралските семеен живот. Той има най-голяма концентрация на висшето образование в Европа с 412 000 студенти в 43 университета.

Международна журналистика Лондон - Take your MA Лондон. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Международна журналистика, Лондон Filter

Магистър по международни журналистики

SOAS University of London
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Този курс опира до уникалното позициониране на SOAS във висшето образование, за да се проучи как такова напрежение засяга съвременните журналистически представителства на Глоб ...

Научете повече