MASTERSTUDIES

Международна журналистика Линкълн - Международна журналистика programs Линкълн Международна журналистика, Линкълн

Магистърските програми са по-гъвкав, отколкото докторската степен и да имат широк кръг от професионални и академични приложения. Според американското министерство на образованието, три вида магистърски програми съществуват изследвания, професионални и терминал. Най-популярните видове магистърски степен са Магистър (MA) и магистър (MS) в смес от подлежащи полета.

Международна журналистика се отнася за лица, които съставят новини по отношение на глобалните събития и да предават тази информация под формата на писмени или излъчени членове на останалата част от света. Международна журналистика е от ключово значение, за да помага защити свободата на словото и предотвратяване на цензура във всички краища на света.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Линкълн е град в Англия с население по-малко от 100 хиляди души, като една трета са студентите от ВУЗ. -Ранния произход на Lincoln бъдат открити от желязната епоха, около 1 век пр.н.е., докато най-значимите останки са от римско време.

Международна журналистика Линкълн - Take your MA Линкълн. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

2 резултата за Международна журналистика, Линкълн Filter

Магистър по журналистика (война и международни права на човека)

University of Lincoln
Магистър по изкуствата (MA)
Ян. 2021
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Този практически и теоретичен УО се фокусира върху изучаването на докладването на войни, международните права на човека и ролята на журналистиката при разрешаването на конфлик ...

Научете повече

Магистър по международна журналистика

University of Lincoln
Магистър по изкуствата (MA)
Ян. 2021
<
Редовно
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

MA International Journalism е новаторска нова програма, предоставена в партньорство между фондацията Thomson Reuters и University of Lincoln , предназначена да подготви нови п ...

Научете повече