MASTERSTUDIES

Медийни технологии Ню Йорк - Медийни технологии programs Ню Йорк Медийни технологии, Ню Йорк

Магистърските програми са по-гъвкав, отколкото докторската степен и да имат широк кръг от професионални и академични приложения. Според американското министерство на образованието, три вида магистърски програми съществуват изследвания, професионални и терминал. Най-популярните видове магистърски степен са Магистър (MA) и магистър (MS) в смес от подлежащи полета.

Икономиката на медии са такива, че направените производствени развитието на технологиите. Повечето курсове по медийни технологии разгледат историческите тенденции в технологиите за запис, принципите на аудиовизуален проект, както и структурни свойства на излъчване и комуникационни технологии.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Лонг Айлънд, Ню Йорк не е само най-населеният остров в страната, тя е и най-големият остров също. С масивна население от над 7,0 милиона жители, на острова има две основни летища в рамките на нейната територия. Той е дом на многобройни държавни и частни висши училища, направени за да поеме голяма част от населението.

Медийни технологии Ню Йорк - Take your MA Ню Йорк. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

2 резултата за Медийни технологии, Ню Йорк Filter

Медийни изследвания (MA)

The New School
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
Задочно
<
2 години
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Програмата "Магистър по изкуствата в медиите" предлага интердисциплинарна учебна програма по медийна теория, дизайн и практика с акцент върху производството на видео, аудио и ...

Научете повече

МВнР в изпълнение и интерактивни медийни изкуства

Brooklyn College CUNY
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
Английски
Кампус

Програмата завършил успешно и интерактивни медийни изкуства (PIMA) ще ви помогне да се развие като художник производителност с репутация за иновации и творчески успехи. ...

Научете повече