MASTERSTUDIES

Медии Франция - Медии programs Франция Медии

Степента MA е предимно за студенти, които искат да подобрят общото образование по математика или да преподават.

В програмите в сфера на медии студентите изучават методики за анализ и разработване на медиите. Тази междудисциплинарна област за изучаване на медии обхваща брой теми, включително социални медии и технологии, реклама, телевизионно и радиопредаване и много други.

Франция предлага превъзходна система за висше образование не само на своите граждани, но и чужденци. Страната "е динамична култура привлича чуждестранни студенти и които се интересуват от създаване на международни курсове. Франция има традиция на научните и технологичните иновации. Това гарантира, че учените използват в пълна степен своята креативност.

Медии Франция - Take your MA Франция. All MA program and school information. Save time and contact the school in Франция here!

2 резултата за Медии, Франция Filter

Магистър по изкуства / магистър по изобразително изкуство в трансдисциплинарни нови медии

Paris College Of Art
Магистър по изкуствата (MA)
Септ. 2021
<
Редовно
Английски
Кампус

Създадена за тези, които се интересуват от проучване на широкообхватното творческо поле на „Нови медии“, което надхвърля традиционно дефинираните дисциплини на изкуството и ди ...

Научете повече

Магистър - Digital Marketing & Социални медии

Sup de Pub
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
Кампус

Този вариант, който се предлага и в Париж (на френски език) дава възможност на учениците да се запознаят с цялата съвкупност от маркетингови техники, свързани със социалните и ...

Научете повече