Filter
Магистратури MA
Унгария Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Медии Унгария - Медии programs Унгария Медии

Степента MA е предимно за студенти, които искат да подобрят общото образование по математика или да преподават.

Програмите за изучаване на медии осигуряват качествени знания и умения, които са необходими за успешна реализация в модерната медийна индустрия. Тук се изучават различни типове медии, включително телевизия, радиопредаване, филмово изкуство, издателска дейност, реклама, фотография и социални медии.

Унгария е страна без излаз на море в Централна Европа. Той е разположен в Карпатския басейн и граничи от Словакия на север, Украйна и Румъния, на изток, Сърбия и Хърватия на юг, Словения на югозапад и Австрия на запад.

Медии Унгария - Take your MA Унгария. All MA program and school information. Save time and contact the school in Унгария here!

Научете повече Свиване

1 резултата за Медии, Унгария

Други възможности в тази научна област:
Budapest Metropolitan University

За успешен професионалист е основен инструмент за изграждане на силни комуникативни умения, за успешен професионалист в медиите, това е от основно значение. Програмата Ma ... [+]

За успешен професионалист е основен инструмент за поддържане на силни комуникативни умения, за успешен професионалист в медийните науки това е от съществено значение. Програмата Masters of Communication предлага теоретични знания със силен фокус върху практически, професионални умения и компетенции. Образователната програма на курса е силно ориентирана към медиите, която се основава на задълбочено основаване в социалните и поведенческите науки и настоящите въпроси на междукултурната комуникация. Съобразявайки се с настоящите социални и трудови изисквания, курсът интегрира теоретичните области на комуникационната теория, медиите, социалните науки, политиката, социологията, психологията и културните науки в областта на социалните науки, предлагащи висококачествени знания, които могат да бъдат поставени до печеливша и практична употреба в различни области.... [-]

Унгария Budapest
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 семестри
Кампус
Научете повече на английски