MASTERSTUDIES

Медии Кийли - Медии programs Кийли Медии, Кийли

Програми със заглавие "Магистър " традиционно се състои от свободни индивиди изкуства като философия, история или литература. Капитаните на Arts са следдипломни програми, които могат да бъдат предприети, след като завършил в бакалавърска програма (бакалавърска). Капитаните на програми изкуства носят званието "МА ", "Магистър " или "МА ".

Програмите в област на медии са добър избор за тези, които искат да научат за различни типове на медии, които се използват за създаване и обмен на информация. Тук могат да се изучават медийно производство, анализ, история, технологии и дизайн на медии.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Медии Кийли - Take your MA Кийли. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

2 резултата за Медии, Кийли Filter

MA Global Media and Culture

Keele University
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Медиите и културните изследвания са вълнуваща и развиваща се дисциплина, която обединява теории и практики от редица дисциплини като медийни изследвания, кино и телевизионни и ...

Научете повече

MA Global Media and Management

Keele University
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Предоставян съвместно от Училището по хуманитарни науки и Училището за управление на Кийле, магистърската степен по глобални медии и мениджмънт ще ви предостави специализирани ...

Научете повече