MASTERSTUDIES

Медии и комуникации Женева - Медии и комуникации programs Женева Медии и комуникации, Женева

Програми със заглавие "Магистър " традиционно се състои от свободни индивиди изкуства като философия, история или литература. Капитаните на Arts са следдипломни програми, които могат да бъдат предприети, след като завършил в бакалавърска програма (бакалавърска). Капитаните на програми изкуства носят званието "МА ", "Магистър " или "МА ".

В сектора на медиите, има голямо търсене на мениджъри с важни умения. Това е така, защото на пистата управление на медийна компания, както и разработването на стоки медии отнема едно забележително широко познание на социалните тенденции и развития, свързани с опит за управление на бизнеса.

Швейцария официално Конфедерация Швейцария, е федерална парламентарна република, състояща се от 26 кантона, с Берн за седалище на федералните власти. Швейцария "и независимост и неутралност отдавна са изпълнени от големите европейски сили. Швейцария е мирна, просперираща и стабилна модерна пазарна икономика с ниска безработица.

Женева е известна с дипломация. Вероятно затова техния университет е специализирана в хуманист науки, с добавянето на медицината. Частен университет, институти и частните училища също са се специализирали в законови, политически науки, международни въпроси, история и т.н.

Медии и комуникации Женева - Take your MA Женева. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Медии и комуникации, Женева Filter

Магистър по изкуства в цифровите медии (MA-DM) (Европейски

The International University in Geneva
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Водете и управлявайте комуникационни и медийни проекти за мултинационални компании, правителства и международни организации. ...

Научете повече