MASTERSTUDIES

Медии и комуникации Унгария - Медии и комуникации programs Унгария Медии и комуникации

Степента „магистър по изкуства“ или MA е академична степен, която се присъжда на студентите след успешно приключване на следване в програми, където се изучават изящни изкуства, хуманитарни или социални науки, и други подобни. Такива програми продължават обикновено една-две години.

Проучвания в медии и комуникация могат да дават възможност за различни кариери в много сектори на медийната индустрия, като например интерактивни медии, телевизия, игра дизайн, и филм. Работа в тези сектори включват производство, сценарист, редактиране, операторско майсторство, и аудио и осветителни техници.

A излаз на море страна, намерени в региона на Централна Европа с унгарския, техния официален език. Математика на страната и науката подход са изключителни. Той домове първата в света технология институт. Той е тук, че първият парен двигател в Европа е построен през 1722.

Медии и комуникации Унгария - Take your MA Унгария. All MA program and school information. Save time and contact the school in Унгария here!

1 резултата за Медии и комуникации, Унгария Filter

Магистър по комуникации и медийни изследвания

Budapest Metropolitan University
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
4 семестри
Английски
Кампус

За успешен професионалист е основен инструмент за изграждане на силни комуникативни умения, за успешен професионалист в медиите, това е от основно значение. Програмата Masters ...

Научете повече