MASTERSTUDIES

Медия и мениджмънт Кийли - Медия и мениджмънт programs Кийли Медия и мениджмънт, Кийли

Магистърските програми са по-гъвкав, отколкото докторската степен и да имат широк кръг от професионални и академични приложения. Според американското министерство на образованието, три вида магистърски програми съществуват изследвания, професионални и терминал. Най-популярните видове магистърски степен са Магистър (MA) и магистър (MS) в смес от подлежащи полета.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Медия и мениджмънт Кийли - Take your MA Кийли. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Медия и мениджмънт, Кийли Filter

MA Global Media and Management

Keele University
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Предоставян съвместно от Училището по хуманитарни науки и Училището за управление на Кийле, магистърската степен по глобални медии и мениджмънт ще ви предостави специализирани ...

Научете повече